Ti milyen előadókat, együtteseket hallgattok?
Én nem műfaj szerint válogatok, hanem ami tetszik...
Íme: Pink Floyd, Radiohead, Muse, Depeche Mode, Hurts, 30 Seconds To Mars, Bring Me The Horizon, Panic! At The Disco, Josh Groban
Ezek azok az előadók, akiket tényleg hosszú ideje folyamatosan hallgatok, tehát napi, heti rendszerességgel... Ha ennél nagyobb időintervallumot néznék, akkor még jó pár lenne.
A válaszokat előre is köszönöm! Valamint mindenkit arra kérek, hogy ne menjünk bele műfajok szidásába, ne állítsunk például olyat hogy a pop zene nem zene, vagy éppen fordítva... Még egyszer köszönöm!
Tök vegyeseket, én is úgy vagyok vele, mint te. A műfaj mindegy, ha valami megtetszik benne.
De a kedvenceim: All Time low (legeslegnagyobb kedvenc), Fall Out Boy, Train, Avicii, Imagine Dragons, One Reapublic, Ellie Goulding, Lana Del Rey
Green Day , Foxborom hot tubs , Avenged sevenfold , Ramones , Sex pistols , alvin és a mókusok , road , the offspring , sum41 , RHCP , billy talent , Nightwish , Nirvana, Rise against , Slipknot , Rancid , system of down , bad religion , the grenma , depeche mode , madonna , Mariah carey , hatóságilag tilos , hétköznapi csalódások , rózsaszín pitbull , the Clash , stone sour , black sabbath , paddy and a rats , misfits , Serj Tankian , Rammstein
Így hirtelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!