Szerintetek Kanye West Heartless című zenéje homoszexuális hangzású, szerű? Vagy valami ilyesmi.
"Éjszaka hallottam őket a leghidegebb történetról amit valaha mondtak
Valahol az út mellett ő(fiú) elvesztette a lelkét
Egy nőhöz olyan szívtelen volt
Hogy tudtál olyan szívtelenné válni?
Hogy tudtál olyan szívtelenné válni?"
az én megítélésem szerint így kezdődik xDD de lehet h nem
Eléggé meglepett a kérdés...A kedvenc számomról van szó. EGYÁLTALÁN NEM! Az R&B zenéknek ez a stílusa.
[...]
Hogy lehettél ilyen
Hideg, mint a téli szél
Emlékezz, hogy hozzám beszélsz
Vigyázz, hogy beszélsz velem
Úgy értem, mindezek után
Miután mindezen keresztülmentünk
És olyanokról is tudok, miket soha nem mondtál el nekem
Igen, én is sok mindent tettem, de az a régi én voltam
Tudom, hogy újra akarod kezdeni
De titkolni próbálod majd
Úgy teszel majd, mintha nem is ismernél
Új barátod van?
Hát, nekem is van sok haverom
De a végén úgyis egyedül maradsz
Mi az hogy homoszexuális hangzású?
Akkor van olyan bizonyára hogy : heteró hangzású, bi hangzású,aszex hangzású ...... Ugye? :)
Story tellersbe adta elő ezt a számot, és a szám végén, a színpadon ülve elkezdett énekelni 50 centnek
„Fifty néz most rám, ülök a földön, a rózsaszín kis ingemmel, ez most bizonyára olyan b***snak tűnik neked."
aztán így folytatta:
,,nézz most rám, ülök a földön, és nem találom a szívemet, amivel a nők olyan szívtelenek."
Ebből nekem az jött le, hogy azért vádolták meg homo szexualitással, mert a nőket szívtelennek állítja be, és akkor bizonyára nem ott keresheti a boldogságot. Meg hát igen, látszik a számon, hogy sajnáltatja magát benne, főleg mikor előadja, ezért sem valami férfias.
Videót megtalálhatjátok youtubeon, ha beírjátok a keresőbe, hogy storytellers kanye west.
01:43 --> Nem tudom, bizonyára van. Ez olyan dolog, hogy valakire például azt mondják, hogy úgy mozog mint egy b akarom írni, mondani homoszexuális.
22:20 --> Kösz neked is az infókat, fordítást. Megnéztem a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!