A tokio hotel énekese homoszexuális (BU. ZI)?
20:00
marilyn manson is hetero, és még sem úgy néz ki mint a nagy átlag.
Kérdező:
Amúgy meg nem, bill nem meleg. És nem mindig így nézett ki, amikor kezdték a zenekart akkor egy nagyon jó haja volt. Az a tipikus kicsit extrém, de azért mégis elfogadottabb frizkó. Szóval nem, nem meleg. Azért ment keresztül ekkora változáson mert erre van kereslet. Sajnos az átlag csaj pl nem azért vesz meg egy albumot mert tetszik neki a zene, hanem mert tetszik neki az énekes. Viszont a zenekar célközönsége a 10-12 éves korosztály, abból is a lányok, nekik meg ilyen énekesek kellenek, ezért kénytelen így kinézni, hogy ne dögöljön éhen. Én teljesen megértem őket, sőt, egyet értek velük. A mai világban már csak nagyon minőségi zenével lehet úgy berobbanni a köztudatba, hogy a zene miatt hallgassák, ilyet meg nem mindenki tud csinálni. Ők sem, ezért a kinézetükkel keresik a pénzt. Amikor pl billről képek készülnek, vagy koncertezni megy, akkor kifesti magát és belövi a sérót, felvesz egy spéci szerelést. Néha a haverokkal összedobnak 1-2 bocibocitarka szintű számot és meg is élnek belőle mert az énekes így néz ki. Amikor meg közember akkor úgy néz ki mint más, átlagos hosszú haj, max egy kis szemfesték ami sztem belefér. A rajongókon csak röhögnek, és esténként felhúznak pár sunát, majd jól beba.sznak a haverokkal. Legalábbis én így tudom elképzelni.
Nem bu-zi (vagy csak nem tudni), de minek maszkírozza lánnyá magát ?
Szégyen, hogy a tinik nagy százalékának a festett, metroszex pasik jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!