Mi a véleményetek az RTM-ről?
Tetszik nekek? Mert nekem eléggé bejön,de csak ezek a nyugodtabbak: https://www.youtube.com/watch?v=ac_XpuuqXTI
Nem ez a "megeszed a...." stb. És mi a véleményetek azokról akik ezt túlzásba viszik? (de csak menőzésért)
AZTAKU*VAMO:CSKOSMINDENIT! Ekkora szemetet is régen hallgattam... Mind zeneileg, mind hangilag, de főleg szövegileg minősíthetetlenül pocsék!
2:31-2:42 között azok a briliáns rímek...
És ezt közel 2 millióan nézték meg.
Én félek.
Hát neked sincs ízlésed... Pont ugyan azt hallgatod, amit azok is akik ezt túltolják és az utcán bömböltetik ezt a szart, olyan pulcsiban, amit az emberrel, meg a telefonjával felgyújtanék és feláldoznám a jóízlés oltárán...
De nyomjuk Busta stílusában.
Mutatom nektek a rohadt nagy fuckot,
igazából kapd be a hímtagot,
de hát kit izgat míg van nézettség,
kell itt a sok tízévestől a pénz.
Szóval hallgass meg egy rapgodtól egy számot... Ja, hogy nem értesz angolul, nem baj... Az RTM-esek celebek. Pár év múlva sehol sem lesznek. Tudod mi a celeb ismérve? Hogy a celebre nem felnézel, hanem lefelé...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!