Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresztények, hogy tetszik ez...

Keresztények, hogy tetszik ez a zene?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=UgnENsoCydY

Keresztény progresszív rock by pope Francis. :D

2015. okt. 20. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
20%

Teljesen hülye a kérdés.

Keresztény vagyok és szeretem az AC/DC-től a Highway to Hellt meg a Hell Bells-t.

Azért mert valaki vallásos, még nem jelenti azt, hogy nem néz south parkot, vagy nem hallgat rock zenét.

nagggyon buta kérdés.

2015. okt. 20. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Hogy mivan? Ember azt kérdeztem hogy amit belinkeltem az hogy tetszik. Ennyi. Mit nem lehet ezen megérteni? Mit kell ezen bonyolítani?

Naggyon hülye válasz. Legközelebb csak egy kicsit gondolkozz jó? Remélem nem lesz nehéz.

Köszönöm!

2015. okt. 20. 21:04
 3/7 anonim válasza:
0%

Nem rossz, de ha már progresszív, akkor legyen még inkább progresszív:

https://www.youtube.com/watch?v=W7muCRio2nQ

2015. okt. 21. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Muszlim vagyok (normális, nem terrorista!!!) és nekem is tetszik,
2015. okt. 22. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert valaki keresztény attól csak Ave Maria-t meg Istenről szóló dalokat hallgathat? Szerintem, te nem vagy keresztény, mert ilyen kérdést keresztény ember nem tesz fel!
2015. okt. 22. 15:06
 6/7 veterán vas ***** válasza:
42%
Kérdésed ebben a formában nem kulturális célú érdeklődésnek, inkább egy provokációs kísérletnek tűnik. Ha valóban arra vagy kíváncsi, hogy kinek, és miért tetszik, akkor a zenei oldalról közelítsd meg, és ne kavarj bele vallást. A zene szeretete nem függhet vallási hovatartozástól.
2015. okt. 22. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
2015. okt. 23. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!