Szerintetek ki a top 5 rapper Magyarországon?
Igen. Az esetek 90%-ában egymás utáni összefüggéstelen, nagyon kifacsart szójátékok vannak benne. Ezt ők sem tagadták.
Van egy-két kivétel, mint a Hisz sztori, Egy ház vagy a Zenebuddhizmus. De azért nem ezek a jellemzőek. És nem is baj. Nem ezért szeretem az AKPH-t.
Szinte mindegyik ezen kívül.
De mondok konkrétakat is:
Phasskivan, Pesti Események, Oltassz, Oldalwíz, Kapuzárási pánik, Benedekelek, BBetmen.
Trollkodni akartam hogy Sp meg lego tomi….
De mikor olvasgattam ,hogy busta cetera na meg majka…
Akkor úgy gondoltam hogy válaszra sem méltatom a kérdést
Közben rájöttem hogy de,mert ezek agyhalottak és biztos gáspár gyölző is jó rappos
Jajj…. Hová lett a rapp
Nem sorrend
Funkton
Anonim mc
Hivatlanvendég
2arc
Rhyme project (itt egy csapat akik közül sokan nagyon jók)
Majka🤣😂
Ezen be💩tam
Az a 💩talicska mióta rapper?
Sőt,ki az egyáltalán?
Mint a berki krisztián😂😂🤣
2 nagyképű hímvessző
Tehetség semmi
Köszönhetik,hogy a média felkarolta őket és a sok agyhalott nézők miatt keresik (berki kereste) a hatalmas összegeket.
Majka,tényleg 💩ok
Egy buta,paraszt,valag.
Igy hirtelen nem tudom ,hogy hány éve (tizen-huszon)van képernyőn (SAJNOS) de egy műsor alkalmával sem tud értelmesen beszélni.
Egy értelmes mondatot sem tud elmondani,értelmes gondolatot sem tud megosztani.
Szerinntem a melletem lévő sió -s dobozban is több értelem van mint ebben az emberszabásúban.
Pölö, nem is értem ,hogy Till Attila ,hogyan tudott vele műsort vezetni. Gondolom a pénz miatt,de azért mindennek van egy határa…
Na mindegy
Egy szó mint száz
Majka egy 💩,mint minden aminek tartják
Műsorvezető,rapper,dalszövegíró😂😂🤣🤣na ne
Amúgy ha Dopeman nem karolja fel akkor senki se lenne?még műsorvezető sem?
És Dope-pal mit művelt ez a paraszt?🫠
Elgondolkodtató
Amúgy a 8 általánosa vajon megvan?
Ismét szóval majka egy paraszt 💩kupac
Bocs az offért kérdező
Megdöbbentő, hogy a kérdés feltevése után nyolc évvel is jönnek válaszok.
De ha már itt vagyok, leírom én is, most épp kik - amúgy nem igazán vagyok uptodate a mai rapscénában.
AKPH, Bongor, Co Lee, Cipi, NLP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!