Szerintetek ki a top 5 rapper Magyarországon?
1. KILLAKIKITT
2.Escobar
3.Hibrid
4. Essemm
5.Awful
1.Tkyd - lirikája miatt és szerintem ő a legjobb egész magyarországon,bárki bármit is mond(főleg egy b.u.z.i. rtm-es)
2.The Steve - szintén
3.Siska Finuccsi - azért ő neki is szívből jön a rap :D
4.Phat - a teknikás rapja miatt és mindig megmondja a frankót
5.Tirpa - a gyilkos szövegek és sok szótagos rímei miatt.
5.
Tudom, kicsit ellentmondásos, de igazából teszek rá, hogy ki kivel milyen viszonyban van.
1. Mr.Busta
2. AK26 (Giajjeno x Hiro)
3. FankaDeli
4. Deniz
5. Awful
RTM mellé, Fankadeli?
vagy RTM Vagy fanka... de NE MIND2.. kérlek.. :'(
Előző!
Ne riadj meg, Bustának csak az értelmes számait hallgatom, nem megyek el álló ******* senki anyjáért.
1. 2arc - Bár ő nem magyarországon él, de egyszerűen nem hagyhatom le egy ilyen lista elejéről. Olyan mélyek a számai, mint a Mariana-árok és a szövegei is nagyon szellemesek. Csak azért tettem Anonim mc elé, mert az élettapasztalata azért láthatóan nagyobb és ez keveredve a tehetségével egyszerűen verhetetlen.
2. Anonim mc - Ez a második hely mondhatni egy sértés, mert 2arccal ketten egyértelműen és magasan emelkednek ki a magyar rapből. Mindkettő zseni. Anonim sokkal kifinomultabb, ő is nagyon érzékeny, szellemes, mély, művelt.
3. Ide bizonytalanul beteszem PMK-t (Poormanklinik), bár csak az EPMK album volt tőle olyan, ami az egyik legjobb magyar album. Végtelenül kreatív és nagyon más, mint minden más. A többi számai között sok van, ami már annyira avantgárd, hogy érthetetlen és idegesítő.
4. Akkezdet phiai - Elég felszínes szövegek, sokszor nem is függenek össze, de nagyon tájékozottak, nagyon műveltek, nagyon tehetségesek és ahogy fogalmaztak is: ,,Ha én szórakoztatok az nyelvtani díszszemle."
Illetve: ,,A kezdetben a két k kortárs költészet."
Mindenképpen kiemelkednek a magyar mezőnyből és bűn lenne nem feltenni őket a listára.
5. Krúbi. Elég sok trash zenét is kiad, de nyilvánvaló a tehetsége. Nagyon szellemes, kreatív és vicces, máskor váratlanul olyan szívbe markoló zenéket ír, hogy utána csak percekig néz maga elé az ember némán.
Felszínesek az Akph szövegei? :D
Ne csak nézz, láss is, bazdmeeeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!