Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ki a top 5 rapper...

Szerintetek ki a top 5 rapper Magyarországon?

Figyelt kérdés
Itt az èn topplistàm : 5.Fankadeli 4.Hiro 3:Razo 2:Fülke 1:Hibrid

2015. okt. 20. 20:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:

1. KILLAKIKITT

2.Escobar

3.Hibrid

4. Essemm

5.Awful

2016. máj. 12. 14:44
 32/47 frank1997ize ***** válasza:

1.Tkyd - lirikája miatt és szerintem ő a legjobb egész magyarországon,bárki bármit is mond(főleg egy b.u.z.i. rtm-es)

2.The Steve - szintén

3.Siska Finuccsi - azért ő neki is szívből jön a rap :D

4.Phat - a teknikás rapja miatt és mindig megmondja a frankót

5.Tirpa - a gyilkos szövegek és sok szótagos rímei miatt.

5.

2016. jún. 14. 00:52
 33/47 anonim ***** válasza:
21%

Tudom, kicsit ellentmondásos, de igazából teszek rá, hogy ki kivel milyen viszonyban van.

1. Mr.Busta

2. AK26 (Giajjeno x Hiro)

3. FankaDeli

4. Deniz

5. Awful

2016. aug. 31. 13:03
 34/47 anonim ***** válasza:

RTM mellé, Fankadeli?

vagy RTM Vagy fanka... de NE MIND2.. kérlek.. :'(

2016. szept. 1. 17:51
 35/47 anonim ***** válasza:

Előző!

Ne riadj meg, Bustának csak az értelmes számait hallgatom, nem megyek el álló ******* senki anyjáért.

2016. szept. 4. 10:33
 36/47 anonim ***** válasza:
Nem tudom.. akárhány dalát hallottam, mindegyikben sötétet láttok...
2016. szept. 4. 10:47
 37/47 anonim ***** válasza:
Akkor nem hallgathattál meg túl sokat. *Édesanyám*, *Eleget Láttam Már Testvér, vagy *Amíg Csak Élek* ismerős?
2016. szept. 4. 11:17
 38/47 anonim ***** válasza:
persze hogy az..
2016. szept. 4. 20:26
 39/47 anonim ***** válasza:

1. 2arc - Bár ő nem magyarországon él, de egyszerűen nem hagyhatom le egy ilyen lista elejéről. Olyan mélyek a számai, mint a Mariana-árok és a szövegei is nagyon szellemesek. Csak azért tettem Anonim mc elé, mert az élettapasztalata azért láthatóan nagyobb és ez keveredve a tehetségével egyszerűen verhetetlen.

2. Anonim mc - Ez a második hely mondhatni egy sértés, mert 2arccal ketten egyértelműen és magasan emelkednek ki a magyar rapből. Mindkettő zseni. Anonim sokkal kifinomultabb, ő is nagyon érzékeny, szellemes, mély, művelt.

3. Ide bizonytalanul beteszem PMK-t (Poormanklinik), bár csak az EPMK album volt tőle olyan, ami az egyik legjobb magyar album. Végtelenül kreatív és nagyon más, mint minden más. A többi számai között sok van, ami már annyira avantgárd, hogy érthetetlen és idegesítő.

4. Akkezdet phiai - Elég felszínes szövegek, sokszor nem is függenek össze, de nagyon tájékozottak, nagyon műveltek, nagyon tehetségesek és ahogy fogalmaztak is: ,,Ha én szórakoztatok az nyelvtani díszszemle."

Illetve: ,,A kezdetben a két k kortárs költészet."

Mindenképpen kiemelkednek a magyar mezőnyből és bűn lenne nem feltenni őket a listára.

5. Krúbi. Elég sok trash zenét is kiad, de nyilvánvaló a tehetsége. Nagyon szellemes, kreatív és vicces, máskor váratlanul olyan szívbe markoló zenéket ír, hogy utána csak percekig néz maga elé az ember némán.

2020. dec. 17. 08:36
 40/47 anonim válasza:

Felszínesek az Akph szövegei? :D

Ne csak nézz, láss is, bazdmeeeg

2021. ápr. 11. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!