A Guns 'N Roses üres vagánykodás?
A Rock 7 Korszakában úgy említik őket, mint a stadion rockra tervezett/kitalált badnát, üres vagánykodással.
Ez valóban igaz?
Huh, dobd ki azt a filmet.
Szerintem ez hülyeség.
Nem kitalált banda Axl Rose és Izzy gyerekkori barátságából született. Aztán csatlakoztak hozzá szép lassan a többiek.
Tényleg hihetetlen 5 arc gyűlt össze, igazi karakterek és igazi személyiségek mind, szó sincs üres vagánykodásról. Pont az őszinteségük, a karakterük és az, hogy szívből tapasztalatból és igazán nyomták a rákkendról hozta meg a sikerüket.
Jézusom, ilyesmit csak a nagyon irigyek írhatnak róluk.
Persze. Végül is minden az, amihez David Geffennek valaha köze volt.
Ha az MTV a kérdés, a GnR a válasz.
az nem kérdés, hogy léteztek :)
Én is meglepődtem, amikor ezt hallottam róluk. (Röviden, aki nem tudná, mi az a Rock 7 korszaka: egy filmsorozat, amiben 7 tényező szerint beszélnek rocker hírességek/rock "kutatók" magáról a rock zenéről, 1965-től úgy kb. 1990-ig)
És meg is lepődtem, amikor ezt mondták a GNR-ről, de nem úgy hangzott, hogy irigykedésből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!