Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt ajánlotok?

Milyen gitárt ajánlotok?

Figyelt kérdés

szertnék egy 2. gitárt venni, a tremolós EMGs ibanezem mellé, ezúttal egy fix hidas, single coil pickupos hangszert.. egyrészt szeretnék kisérletezni a kül. hangolásokkal másrészt meg tapasztalatokat szerezni, passzív és/vagy single coil hangszedőkkel.

Jelenlegi gitárom egy metál gép, szóval ezt a hangszert blues/rock -os hangzásra kellene

Irányár kb 300 euró, használtak nem érdekelnek.

Amúgy bármilyen márkát ajánlhattok, szeretek kisérletezni.

2015. okt. 10. 12:08
 1/4 kojee ***** válasza:

Mondjuk én ezt a metálgitár dolgot kevésbé értem, mert szerintem nem annyira a hangszertől, inkább a gitárostól függ a dolog.

Squier telecastert,mint alternatívát javaslatom, ami nekem volt, azt én kimondottan szerettem.

2015. okt. 11. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Telecaster lenne a legideálisabb de ennyiért nem kapsz normálisat. Esetleg ha használtan sikerülne egy classic vibe squier leakasztani az jó deal.
2015. okt. 11. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:

hmm telecaster az amúgy is tetszik, ez a squier jó ötlet lehet.

Használtan meg vennék, csak arra nehéz ráakadni, főleg egy konkrét hangszerre

2015. okt. 12. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy egy új classic vibe tele 400 euro körül van. Az affinity telék meg gagyik. A standard tele kicsit több mint 300 euró az már elmegy de ugyanannyiba kerül VGS SkyCruiser VTC-100 ami valamivel jobb gitár, meg nem is sok szaladgál belőle. Thomannál lehet is kapni,
2015. okt. 12. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!