Doboljak vagy gitározzak?
Lehet, hogy kevés a jó gitáros, de a mai "gyerünknyomjunktécsétmegdepit" szintű tucatbandáknak nem is ezek kellenek. Aki komolyabban foglalkozik a zenével, annak nem a garázszenekar az út vége:D
Egyébként meg itt vagyok én. Dobolok és gitározok is, tanárt még képen sem láttam, de van bandám és egy szólóprojectem pár saját szerzeménnyel (akit érdekel a munkásságom, az dobhat egy privátot:D). És igen, youtubera is töltögetek fel. De eddig csak dobolás miatt hívtak bandába, mint gitáros senkinek nem kellek.
Másik, bandában zenélni, és otthon zenére játszani pedig szinte ugyanolyan. Ugyanis te nem a többiekre figyelsz, hanem a dob ritmusára, élőben és felvételen is.
22:36
Egyáltalán nem ugyanaz a kettő..Már az is bizonyítja hogy bandában tökre egyszerű szétcsúszni, otthon zenére nyomod akkor meg elég bal**sz vagy ha nem egyszerre nyomod az alappal, akkor vagy nem tudod rendesen eljátszani vagy nincs ritmusérzéked.. de a kettő nem ugyanaz...Ha ugyanaz lenne akkor nem lenne olyan hogy szétesik a zenekar..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!