Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Doboljak vagy gitározzak?

Doboljak vagy gitározzak?

Figyelt kérdés
8hónapja gitározok.És nagyon szeretem de mostanában egyre többet gondolok a dobolásra.Viszont mindkettőre nincs pénzem.
2010. márc. 15. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
DOB!DOB!DOB!
2010. márc. 15. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Próbáld ki pár hónapig a dobot,de otthon szinten tartásnak gitározz.Utána meglátod melyik jön be igazán.
2010. márc. 15. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél bandázni, dobolj. Gitárosokból annyi van mint a szemét. Én dobolok, tapasztalatból beszélek:D
2010. márc. 15. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Naaa! Előző válaszolónak: igen gitárosból annyi van mint a szemét, de jó gitárosból kevés van, ezzel főleg azt akarom mondani hogy sok az otthon ülő gitáros aki magának gitározik, és még tanárhoz se jár, vagy esetleg ha jár is..Szóval aki banda szinten tolja és nem magának gitározgat meg youtube-ra töltöget videókat abból kevés van! Mert akármilyen fura is bandában gitározni más mint otthon(benyomod a zenét ás rájátszol) ,bandában töbiekre is figyelni kell, nincs betéve az alap zene.. na de kicsit eltértem a kérdéstől, szerintem is próbáld ki a dobot, és dönts utána..:)
2010. márc. 15. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kevés a jó gitáros, de a mai "gyerünknyomjunktécsétmegdepit" szintű tucatbandáknak nem is ezek kellenek. Aki komolyabban foglalkozik a zenével, annak nem a garázszenekar az út vége:D

Egyébként meg itt vagyok én. Dobolok és gitározok is, tanárt még képen sem láttam, de van bandám és egy szólóprojectem pár saját szerzeménnyel (akit érdekel a munkásságom, az dobhat egy privátot:D). És igen, youtubera is töltögetek fel. De eddig csak dobolás miatt hívtak bandába, mint gitáros senkinek nem kellek.

Másik, bandában zenélni, és otthon zenére játszani pedig szinte ugyanolyan. Ugyanis te nem a többiekre figyelsz, hanem a dob ritmusára, élőben és felvételen is.

2010. márc. 15. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
aludj:) én is azt teszem
2010. márc. 15. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:

22:36

Egyáltalán nem ugyanaz a kettő..Már az is bizonyítja hogy bandában tökre egyszerű szétcsúszni, otthon zenére nyomod akkor meg elég bal**sz vagy ha nem egyszerre nyomod az alappal, akkor vagy nem tudod rendesen eljátszani vagy nincs ritmusérzéked.. de a kettő nem ugyanaz...Ha ugyanaz lenne akkor nem lenne olyan hogy szétesik a zenekar..

2010. márc. 16. 15:57
 8/12 A kérdező kommentje:
igazából nagyon szeretnék bandában játszani:D de a gitározást se szeretném abba hagyni.köszönöm a válaszokat kipróbálom mindkettőt:D
2010. márc. 16. 16:31
 9/12 A kérdező kommentje:
csak félek kiadni a dobszerkóra annyi pénzt.mert mivan ha mégsejön be?:S
2010. márc. 16. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Imádok dobolni.
2010. márc. 16. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!