Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Teljesen ki vagyok idegileg....

Teljesen ki vagyok idegileg. Mit csináljak a hangommal?

Figyelt kérdés
Kb. Másfél-két évvel ezelőtt abbahagytam a zenélést és az éneklést. Kellett egy-két hét mire "újra megtanultam" gitározni, de a hangom nem jött vissza. Rekedt hangom volt. Most már nem az. Viszont így meg nem tudom folytatni, nekem az a hangom kell, nem ez a szar ami most kijön a torkomból, mert elhiszem, hogy lehet vele lírai szaros dalokat énekelni, de az nem az én műfajom. Ugyanannyit dohányzom, mint régen, meg ugyanazokat eszem, szóval ez nincs a megoldások között, jelenleg nincs pénzem olyan helyre ahol torkom szakadtából üvöltözhetek egész nap anélkül, hogy ne zavarna senkit szóval most még csak ez sincs (és amíg hangom nem lesz, nem is lesz..ördögi kör). Szóval tanácstalan vagyok... ötletek?

2015. okt. 6. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:

" Ugyanannyit dohányzom, mint régen"

Ez egy idő után halmozódik, és rekedt lehetsz.

Az üvöltés pedig nem egy jó énektechnika, de ha ragaszkodsz hozzá, helyet találhatsz. Nem tudom, hol laksz, de Pestem pl, a Budai hegyek, Óbudai sziget, vidéken a város széli erdő, préri.....

2015. okt. 6. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te a rekedt hangot akarod. Nos, az valakinek vagy van, vagy nincs, de ha "mesterségesen" teszel rá, akkor kinyírod a hangod.
2015. okt. 6. 10:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Faluban lakom, ezren járkálnak még a szántóföldeknél is kutyát sétáltatni, ha elkezdenék kiabálni még a körzeti rendőr is odatalálna... :D

Ha két éve még teljesen jó volt, akkor nem igazán lenne annyira "mesterséges" a hangelbaszás is megér egy próbát, ha azon múlik, ennél csak jobb lehet.

2015. okt. 6. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Csakhogy az nem próba lenne, hanem úgy kábé örök életre elb*sznád...:D
2015. okt. 7. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ének tanár!
2015. okt. 8. 02:29
 6/6 A kérdező kommentje:

3. Ezt mondom, hogy nem számít! Mert nem lesz rosszabb.

Alsó: Jártál már.. helyesbítek: láttál már énektanárt?? Az esetleg fordított esetben lenne megoldás, ha a Megaszarba készülnék..

Szóval technikai tanácsokat elfogadok, pláne jó ha örökre szól.. (rossz és jó, halvány határ, kinek mi, nem létezik, stb stb..).

2015. okt. 8. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!