Akkor most a Rammstein újra összeállt?
Figyelt kérdés
Sok cikket látok arról hogy most újra összeálltak, és az új album írásába kezdtek.Én nagyon örülnék neki ha újra együtt lennének!.. szerintetek?2015. okt. 3. 19:04
1/2 anonim válasza:
Nem is oszlottak fel, egyszerűena tagok a saját projektjeikkel foglalkoztak az utóbbi időben, Till és Richard is új lemezzel jött ki. A legutóbbi nyilatkozatban, amit én olvastam, Till azt mondta, hogy a szólóprojektek után ismét a Rammsteinnel fognak dolgozni új anyagon, szóval valószínűleg lesz belátható időn belül új album, azt meg általában ugye meg is szokták turnéztatni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jó :))
2015. okt. 5. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!