Melyik a legszebb Rammstein szám?
Figyelt kérdés
Van egy pár szép és megható számuk, de nem tudtam eldönteni hogy melyik lehet az.. Tudtok segíteni?2015. szept. 29. 16:53
2/13 anonim válasza:
Hú, na ez egy jó kérdés. Írhatok többet is?
A Donaukinder gyönyörű, és nagyon drámai, de az Ohne Dich is szívbemarkoló a maga egyszerűségével...
Mindenképpen dobogós még a Stirb nicht vor mir - habár azt kevesen szeretik az angol versszakok miatt -, és a Seemann.
Plusz - személyes okokból - a Morgenstern, én azon szinte mindig bőgök.
(A Klavier és a Mutter dallamvilágra valóban szépek, de én nem sorolnám őket ide, mert a szöveg túl brutális, felkavaró.)
3/13 A kérdező kommentje:
Én is a Muttert meg az Ohne dichet mondanám, meg még nekem a Rammlied is ott van :D
Köszönöm a válaszokat :))
2015. okt. 5. 16:38
4/13 anonim válasza:
Frühling in Paris. Szerintem az egyik legszebb Rammstein szám. A szövege pedig.. tipikus Rammstein.
6/13 anonim válasza:
Senki nem említette a Feuer und Wasser-t és a Springet :( Pedig azok a legszebbek.
8/13 anonim válasza:
Szerintem a Who bist du és a Haifisch :)
9/13 anonim válasza:
Dallamilag a Mutter egy gyönyörű szám, de aki érti a szövegét az (magamból kiindulva) utána három órán át sír egy sarokban. A Spring meg lehet el kell keserítenem valakit, de tulajdonképpen arról szól, hogy egy embert lelöknek egy nagyon magas híd tetejéről és abba döglik bele. Szerintem szövegileg a Morgenstern, az Ohne dich, és a Haifisch a legszebb, DE ha a dallamot nézzük CSAK akkor a fenti számok tökéletesek lehetnek. Egyébként ez is bizonyítja, hogy az emberek nem néznek utána a szövegeknek (ami szerintem egy szomorú tény).
10/13 anonim válasza:
Szerintem:
A legszebb dallamilag: Halleluja
A legjobb ritmusú, leglüktetőbb: Keine lust
A "legvidámabb", közönségkedvenc: Amerika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!