Mi a zene címe, és ki az előadó? Nos nem vagyok egy nyelvdoktor, de valami olyasmit hallok ki belőle hogy: (refrén)
Figyelt kérdés
"say good goodbye say goo goo by by goo goo by" és megint ez!Azt hiszem ezt nők éneklik,vagy fiatal lányok a hang alapján.2015. szept. 27. 19:35
2/3 anonim válasza:
Nekem ez ugrott be:
3/3 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon nem az,ebben nem énekelnek lányok sem,meg úgy egyáltalán nem is hasonlít arra amit írtam,de azért kösz :D
1.popzene (szerintem).
Leírom fonetikusan is:széj gúd gudbáj széj gu gu bá bá gu gu bá.Ezt éneklik,és úgy bennem maradt ez a refrén hogy a kollégáim a hajukat tépik ha elkezdem! :D
2015. szept. 28. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!