Tell me why? Melyik ez a szám?
Annyira emlékszem belőle, hogy 'Tell me why', és a 'why'-t kicsit "elnyújtja", hogy "wá-á-áj". Elég régi szám, azt hiszem pörgősebb, diszkósabb stílusú. Bocsánat a h*lye megfogalmazásért, de ha ennyiből esetleg van ötlete valakinek, az linkelje vagy írja le az előadót és címet, légyszi!
Előre is köszi!
Nem, de azért köszi!
Ennél sokkal régebbi, inkább olyan 70/80-as évek lehet talán. De ebben abszolút nem vagyok biztos, csak stílusra valahogy nagyjából oda passzolna (szerintem). Legalábbis az alapján, amire emlékszem belőle.
Egyik sem, de köszi, mentek a zöldek!
Szerintem férfi énekli, és tényleg régebbi...
https://www.youtube.com/watch?v=w4PqwSMzJiw
Eltaláltam? :D
Amúgy beírod a youtubeba és tuti megtalálod. (akármit)
Sajna nem ez az. :D
Próbáltam beírni, de azok közül, amiket kiadott a 'tell me why'-ra, egyik sem az volt, amire én gondolok. :(
Sajnos egyik sem. :(
Az tuti, hogy nem rock. Viszont az nem biztos, hogy a refrénjében szerepel a "tell me why", lehet hogy az elején. Nem tudom, tényleg csak ennyi maradt meg belőle. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!