Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A vocaloidos Kagamine Rin...

A vocaloidos Kagamine Rin melyik daloknál jelenik meg összekötött hajjal?

Figyelt kérdés

Leginkább a dupla copf érdekel. ^^

(Tudom, hogy pl. a Daughter of Evil valamelyik verziójánál is olyanja van, meg talán a Meltdownnál is, de több sajnos nem jut eszembe. ><)

2015. szept. 27. 02:17
 1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen karaktert választanak a dalhoz a project divában, vagy a mikumikudance-ben.. de meglehet, hogy te Lenkára gondolsz, aki Len lányban ugye... :) (bocsi nem tudom mennyire vagy ismert adott témában^^)
2015. szept. 28. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Egészen biztos, hogy nem Lenkára gondolok. :) Tudom, hogy neki egy copfja van általában, de azt is tudom, hogy néha változtatnak kicsit a karakterek kinézetén. Amiket pédaként hoztam fel a leírásban, azok ezek: [link] és [link] Tény, hogy a második csak ilyen hologramos cucc, és nem szerepel ,,hivatalos" videóban, de attól még létező design. Szóval engem az ilyenek érdekelnének. ^^ De azért köszönöm a választ~

(Aztán lehet, hogy ezen a kettőn kívül nincs is más duplacopfos Rin.)

2015. szept. 28. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Akármelyikben szerepelhet ilyen hajjal, ez attól függ tényleg hogy milyen modult választanak a videóhoz.

2 copfos hajas modulok:

Reactor (Meltdown)

Sunflower (Knife)

Dreaming Panda (Love-Hate)

Yukata style

Ezek a játékban szereplők, de ha rajzolt videó akkor bármi lehet bárhol...:D

2016. febr. 18. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hűű, köszi szépen! :3
2016. febr. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!