Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen Shakira-...

Szerintetek milyen Shakira- Gypsy c. száma?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:D
2010. márc. 12. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

"Nem kell mindenbe belelátni a rosszat."

Szerintem azt sem kérdezte senki, hogy neked mi a rossz vagy mi a nem rossz.:) A dal amúgy zeneileg tényleg nem egy "nagy durranás".

2010. márc. 14. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:

úgy értettem h.rögtön mindenki lecsapott a cigány szóra...Közben azt se tudják egyáltalán miről szól a dal..Többen nyíltan írják,h."nem rossz a a dal,de mivel "cigány" a címe..."

Ezért akadtam ki...

2010. márc. 14. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben elnézést kérek, félreértettem a mondatod.:)

Shakira-ról még annyit: valóban szép hangja van, de a La Torturát leszámítva nincsenek igazán jó számai. Ebből a szempontból Mariah Carey-hez tudnám őt hasonlítani, akinek szintén csodálatos a hangja, de zeneileg a Honey az egyetlen dal, ami jónak mondható tőle. Persze ez az én szuverén véleményem, másoknak ettől még lehet eltérő az álláspontjuk, ízlés kérdése, hogy kinek melyik zene tetszik vagy nem tetszik.:)

2010. márc. 14. 22:22
 14/16 anonim válasza:
Én szeretem!
2011. márc. 31. 19:07
 15/16 anonim válasza:
Engem nem érdekel miről szól gyünyörű a zenéje!
2011. márc. 31. 19:11
 16/16 anonim válasza:
Igazából Shakira nem a cigányokra gondolt amikor ezt a számot énekelte hanem arra hogy ő a munkája mijat rengeteget utazik mint a kobor cigányok! Egyépkét ott náluk nem is azt jelenti a cigány kifejezés mint nálunk.Én nekem a kedvenc számom gyönyörű és szerintem nem kéne szídni azért mert a szigány szó bene van!
2011. ápr. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!