Szerintetek milyen Shakira- Gypsy c. száma?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:D2010. márc. 12. 19:34
1/16 anonim válasza:
nem rossz,de mivel cigányokról énekel benne ezért nem jön be...
3/16 anonim válasza:
-.-" Nem cigányokról énekel... Itt a gypsy vándort jelent :) am sztem nem rossz.
4/16 anonim válasza:
jól hangzik meg minden, csak annyi probléma van vele hogy a gypsy jelentése cigány, szóval nem a legjobb..:S
5/16 anonim válasza:
Ostoba liba.. Költözzön be Csepelre, aztán utána énekeljen cigányokról.
6/16 anonim válasza:
A cigány szó csak nálunk pejoratív jelentésű.Máshol egy gazdag kultúrájú,hagyományokkal,érdekes szokásokkal,rituálékkal rendelkező népnek tekintik őket.Ezért nem kéne utálni ezt a dalt.
Szerintem szép,imádom Shakirát.
7/16 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy ki utálja a cigányokat, hanem az, hogy milyen Shakira - Gypsy című száma. Miért nem arra válaszoltok? Senki nem kérdezte, hogy mi a véleményetek a cigányokról.:)
/egy cigány/
A dal egyébként nekem nem tetszik.
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=epc4zo3BuqM
Angol felirat alul!!
Nem a cigányokról szól a dal,hanem a vándorcigányokéhoz hasonló életmódról,függetlenségről,ösztönökről.
Nem kell mindenbe belelátni a rosszat.
Nekem tetszik.
10/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön.:D Meg a Did it again című száma is:P(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!