Áruljátok már el, mi a jó a death metálban?
Mi a jó a rapben?! Mi a jó a Popban?!xD Most ha belegondolsz, miért tetszik neked a kedvenc számod? Na, akkor eléggé nagy az esély hogy valakinek pont ugyan az az indok miatt tetszik egy másik. A fent soroltak közül az összes. Sőt, sokkal több van pár death metal bandának a szövegében, mint a mai nagy zenékben.(amit általában meghallhatsz az utcán valakinek a telóján)
Miről szól a legtöbb mai nagy pop és rap? "én vagyok a legjobb baszógép meg rázd a segged bébi". Miről szól rengeted death metal? Anarchia, vallások, lelki csalódások, érzelmek, a világ helyzete, stb....
Köszi a választ!
Pont ezért kérdeztem, mert olyantól szeretném hallani aki szereti és nem kell elkezdenem szövegeket fordítani : )
Szóval egy életérzés? ( mint pl a rapben is, hogy a seggrázás a világ legkafább dolga : ) )
De ha az akkor mit mondd? Az élet sötét oldaláról szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!