Metálosok! Szerintetek melyek a 'legpózerebb' együttesek a Metálban? (alműfaj mindegy).
Ország,alműfaj igazából mindegy,csak Metálon belül legyen. És szerintem a Nu-Metalt eleve kár is említeni,mert az egész műfaj pózerekből áll,de ha gondoljátok írjatok onnan is.
Előre is köszönöm!
Elárulná nekem valaki, hogy a Korn mégis miért 'pózer' banda?:) Attól mert elkészültek azok a szégyenfoltos dubsteppes szarságok, nyugodtan meg lehet hallgatni a régebbi számaikat kezdve mondjuk a This Broken Soul-tól a Good God-ig, bár feltételezem a legtöbb ember azt se tudja, mi fán teremnek ezek a dalok. Természetesen csak azok az emberek ítélkeznek így, akik szart se tudnak erről a bandáról és a tagjairól, sajnos a metálosok között is akadnak csőlátású emberek.
Asking Alexandriára vissztérve - én szeretem ezt a bandát, viszont kivételesen egyet kell értenem a többséggel, tényleg eléggé tucat és mainstream kezd lenni amit játszanak, egyre felkapottabbak lesznek és így valahogy elveszik az a varázs, amit akkor hallottam először, mikor még senki se tudta, egyáltalán létezik ez az együttes.
Hogy válaszoljak a kérdésedre is, szerintem a Black Veil Brides-t nyugodtan ide lehet sorolni, valamilyen szinten a Papa Roach-t is, ők is teljesen át mainstreamesedtek.
Az összes "core" banda, illetve az ilyen Asking Alexandria, Bullet for My Valentine, Bring Me the Horizon, Pierce the Veil, Black Veil Brides féle fis-fosok.
Sokan a Slipknotot is pózernek tartják, és valóban, volt egy szarabb időszakuk, de nálam az mindegy. Azokat skippelem és csak a jó számaikra/albumaikra koncentrálok.
Az egyik válaszoló meg igazán kimoshatná a száját! (vagy legalább cenzúrázhatná a trágárságokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!