Valaki hallgatna ilyen zenéket?
mutatnék én, csak ezzel a problémámmal kapcsolatban is van egy kérdésem http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__7155955-van-.. bár nem hiszem, hogy tudnál segíteni...
De amugy néhány tényleg ilyen balladás lett, meg van egy, ami szerintem fullra egy középkori várba repít el... De a többi inkább ilyen filek háttérzenéjébe illene... Amugy nem ilyen nagy komolyzenére gondoljatok klasszikuszárlattal, meg ilyenek... Csak simán két dallam megy végig, egy a bevezető és háttérdallam, a másik meg a fődallam
Nincs ezzel semmi baj. Itt vannak a moljaid dalba foglalva.
Nem egészen ilyenre gondoltam... Az enyémek sokkal egyszerűbbek, ismétlődő dallamokból áll... Mindegy leírom egyik dallamomat, ha valaki érti, akkor érti
DAFADAFADAFADAFADAFADAFA
DFDFA AFDFDFA AFDFDFA AF
A szünet azt jelenti, hogy az egy fél hang, a többi meg negyed, és ez a két dallam egyszerre megy, a második, ha zongorán játsszuk, akkor egy oktávval feljebb van... Ez volt az első, amit csináltam... Ez egy gondolkodtató dallam, aminek nincs vége
de te 7. szerintem nagyjából érted... Ez az elő amit csináltam, és egyben legegyszerűbb, ennél azért kicsit bonyolultabb is van, csak azt már nem akartam leírni... Amugy ezt a dallamot is tovább fejlesztettem:
a lényege az, hogy a másodszori játszásra az A hanok helyett #A hangok vannak, harmadjára ujra A és negyedikre az egész átvált a c-dúr hármashangzat hangjaira, még a háttérdallam is, ami az előző kommentemben a felső volt
lehet, kicsit bonyolultan írtam le, de aki zongorán otthon megpróbálja, az megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!