Mit gondoltok a multieffekt pedálokról?
Hogy a fenébe ne lenne.
A Line6 M13 ár-értékben nagyon jó, az újabb Boss GT-k is jók (ha elfelejtjük az erősítő modellezést belőle), a most kijövő Line6 Helix is pokoli jó cucc lesz, egy Axe FX-ről nem is beszélve.
Kiemelném még egyszer, hogy tisztán effektezésre gondolok, az effektek valóban jók, de az erősítőmodellek a GT-ben teljesen döglöttek.
ME-50-em volt, komolytalan széria, játszogatni való maximum.
Line6 Helix, AxeFX, Kemper.
Ez alatt mind szar.
Nekem zoom g5 van, s az árához képest egész jó. A Marshall hangzás pokoli jól szól benne. Hallgass meg egy összehasonlítást a g5 és a boss gt 100 között:
Az AX3000G felejtős kategória, próbáltam már, nagyon hulladék hangzása volt! Jelenleg most egy BOSS GT-10-et használok. Röviden összefoglalva szólni szól, az effektek jók benne, az erősítő modellezés meg hát.... lehet vele csinálni egész korrekt hangzást, viszont egy az, hogy rohadtul nem egyszerű, plusz az egész rendszer egy kicsit túl van bonyolítva. Lassan 4 éve meg van, de még a mai napig találok olyan dolgot benne, amin csak ámulok és bámulok :-) Az egyel fiatalabb verzióról nem hallottam sajnos, de érdekelne, hogy milyen.
Végszóul én 4 év használat után úgy döntöttem, hogy venni fogok egy csöves Marshall kombót, azon szépen csatornákat is tudok váltani, effektezni meg jó lesz a GT-10 szigorúan az effekt loop-ba kötve. Aztán majd szépen, ahogy az idő [de főleg a pénztárcám] engedi, átállok analóg pedálokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!