Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a velemenyetek errol a...

Mi a velemenyetek errol a zeneszovegrol?

Figyelt kérdés

Sajat "szerzemeny". Igazibol a baratommal beszeltuk nem komolyan, hogy irjunk egy szoveget, o meg valami gitarkiseretet talal ki ra. Na en este leultem es 20 perc alatt ez sikeredett:

Megyek a sötét utcán, már minden rég kihalt

Nézem a csillagokat, de nem mutatnak utat

Ès csak megyek, csak megyek, a magany mar felőröl

Bár valaki, valami segitene felülről

A fülembe bogár zúg, szinte meg se hallom

Egy hang szól epp belulrol,es mondja:fel kell adnom

Es csak megyek, csak megyek, de erzem mindjart osszeesek

Hangosan felkialtok es terdre ereszkedek

Vajon hol lehet a vég, hisz arra varok már rég.

Termeszetesen még nincs vege, de gondoltam megkerdezem van-e ertelme folytatni. Velemenyek?

2015. aug. 24. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan mint a legtöbb amatőr kezdetleges irat. Látom a mondanivalót, de nem érzem. A megfogalmazás tapasztalatlan, a tartalom pedig fejletlen, gondolom 14-18 év között lehettek. Olyan érzésem van, mintha gyerekek nem létező bajait hallanám, amin én már rég túlestem. Ez nem jelenti azt hogy kifejezetten másképp éreznék, de már megértettem azt, ami ide le van írva.

Remélem ezzel nem sértettelek meg benneteket, én azt gondolom hogy próbáljatok egy kicsit finomítani a dolgokon. Fontos hogy kezdjétek el a zenét is írni, mert 100% hogy kell a szövegből faragni/hozzáadni hogy kijöjjenek az ütemek.

2015. aug. 24. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyonjóóó :) :) :) ;) ;) Imádom, folytasd ;) ;) :)
2015. aug. 24. 19:08
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es köszönöm a kritikát, és tényleg minden igaz abból, amit leírtál. Próbálkozom,hátha lesz belőle egy kicsit jobb, bár tényleg semmi közöm a szövegíráshoz nem is tudom, ez hogy jutott eszembe :D de nem baj, próbálok csiszolni rajta, aztán hátha lesz belőle valami...

2-es köszönöm, örülök hogy tetszett

2015. aug. 24. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első kommentelő mindent elmondott amit én gondolok róla.

És a mondanivalója nem tűnik túl erősnek.

Neked a szövegírónak mit mond ez a dal?

Érdekelne a véleményed.

2015. aug. 24. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ezen még nem nagyon gondolkodtam, de úgy éreztem, hogy a mostani belső érzéseimet próbáltam kevesebb sikerrel átadni. Visszaolvasva tényleg nincs nagy mondanivaló, de még úgy érzem nem kell feladnom, meg kell próbálnom folytatni több mondanivalóval.
2015. aug. 24. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajna gyerekesre sikeredett.

De ne add fel! Írd újra, és újra, és újra...

2015. aug. 24. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezzel az alappal lehet még valamit kezdeni, próbálj mélyebb gondolatokat beleírni.
2015. aug. 25. 08:51
 8/8 veterán vas ***** válasza:

"..egy hang szól épp belülről. és mondja: fel kell adnom.."

Ha már leírtad, hidd is el. Ne erőltesd a szövegírást...... ;)

2015. aug. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!