Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Louis...

Mi a véleményetek Louis Tomlinson hangjáról?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják csak nyávog és nem erős. Szerintem sem erős (amúgy imádom őt) de cuki és különleges. :) Mikor hallgatom a dalokat és ő énekel ciki vagy nem ciki de néha rámjön a sírás :)

2015. aug. 20. 08:06
 1/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon kulonleges hangja van ,nem erös ,de csodálatos
2015. aug. 21. 08:48
 2/10 anonim válasza:
szerintem is különleges hangja van :D Mondjuk én imádom őt is és a többieket is :)
2015. aug. 21. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
rám a hányinger jön ha nyivákolni hallom.
2015. aug. 21. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Na, 44%-os, mondom én, hogy te szándékosan keresed azokat a kérdéseket, amik róluk szólnak, hogy aztán leszólhassad őket... Gratulálok!

Én nagyon szeretem a hangját, valóban nem erős, de különleges, ha 100 emberrel együtt beszélne is egyszerre, akkor is felismerném a hangját.

2015. aug. 22. 12:59
 5/10 anonim válasza:
Nem a legjobb hang a bandában,de ha az ő hangját nem hallanám mikor hallgatom valamelyik számukat akkor az nem is az 1D lenne!! Nagyon szeretem azt a cuki vékony hangját ahogy megszólal az erőteljes hangok közt! :)
2015. aug. 24. 21:01
 6/10 anonim válasza:
szerintem nagy egyedi és különleges lehet nem a legerősebb de a legszebb viszont különlegesé teszi a dalokat:)
2015. aug. 29. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
asdfghjkl Ő a kedvencem és asdfghjkl olyan imádni való és annyira jó hangja vaaaan ♥♥♥♥♥ nélküle nem lehetne One Direction ♥♥♥ asdfghjkl LOUIS ♥♥♥
2015. okt. 17. 19:18
 8/10 anonim válasza:
Imádom !! Nem nyávogos , nem erős különlegeskülönleges :-) ! Imádom louist!!!
2015. okt. 29. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:

olyan mint aki héliumot szívott volna, gyenge és nyávogós, van hogy visítozik.

Pl ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04

Ez a szám jó csak sajnos pont hogy ő rondít bele a belevisítozásaival.

2016. jan. 18. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Pls. Mi a francert kell DIREKT ilyen kérdéseket keresni es leszolni baromira nem ertem h. Miert nem jo...elrontja... wtf??? Mar bocsika de a vilag LEGNÉPSZERŰBB LEGKEDVELTEBB LEGTÖBBET KERESŐ LEGJOBB LEGJOBBAN KEDVELT BANDANAK A TAGJA ES EZ NEM VÉLETLEN! ha tenyleg rossz sikitozo nyavogo hanyingert keltő hangja lenne, mar reg ki tették volna, drágaim. Annyira szánalmas szerintem hogy DIREKT ilyen kérdéseket kerestek, h leszolhassatok. Ennyire unatkoztok? Ok h nem.szeretitek, en us utalom peldaul...kit mondjak.... (ennyi erovel en is leirom, tessek) az a hulye fejű "tehetséges" Justin Biebert. Mg sem megyek ilyen kerdesekhezes irom h fujj. Meg. Utalom. Meg haljpn meg.... NEM. MERT BENNEM VAN ANNYI TISZTELET HOGY NEM ALAZOM SAJAT MAGAMAT NYILVÁNOSAN. TESSEK.

en meg az ilyenektol kapok hanyingert. Az ilyen kommentektol... -.-

AMUGY a hangja szerintem askdiendidiejsdfbhdjaneeiXX npdds rám is rám jön a sírás . . Kedvenclegjobbhang az Over Again ban amikor azt mondja h British...OMG... HAT EN OTT MEGHALTAM!!! ANNYIRA HSKXNDKXK MEG ALAPBOL TOKELETES.... AWWWJXJSBXKDJDDDSLHALLDFFLDL HEH.

2016. febr. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!