Mi a véleményetek Louis Tomlinson hangjáról?
Na, 44%-os, mondom én, hogy te szándékosan keresed azokat a kérdéseket, amik róluk szólnak, hogy aztán leszólhassad őket... Gratulálok!
Én nagyon szeretem a hangját, valóban nem erős, de különleges, ha 100 emberrel együtt beszélne is egyszerre, akkor is felismerném a hangját.
olyan mint aki héliumot szívott volna, gyenge és nyávogós, van hogy visítozik.
Pl ebben a számban: https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04
Ez a szám jó csak sajnos pont hogy ő rondít bele a belevisítozásaival.
Pls. Mi a francert kell DIREKT ilyen kérdéseket keresni es leszolni baromira nem ertem h. Miert nem jo...elrontja... wtf??? Mar bocsika de a vilag LEGNÉPSZERŰBB LEGKEDVELTEBB LEGTÖBBET KERESŐ LEGJOBB LEGJOBBAN KEDVELT BANDANAK A TAGJA ES EZ NEM VÉLETLEN! ha tenyleg rossz sikitozo nyavogo hanyingert keltő hangja lenne, mar reg ki tették volna, drágaim. Annyira szánalmas szerintem hogy DIREKT ilyen kérdéseket kerestek, h leszolhassatok. Ennyire unatkoztok? Ok h nem.szeretitek, en us utalom peldaul...kit mondjak.... (ennyi erovel en is leirom, tessek) az a hulye fejű "tehetséges" Justin Biebert. Mg sem megyek ilyen kerdesekhezes irom h fujj. Meg. Utalom. Meg haljpn meg.... NEM. MERT BENNEM VAN ANNYI TISZTELET HOGY NEM ALAZOM SAJAT MAGAMAT NYILVÁNOSAN. TESSEK.
en meg az ilyenektol kapok hanyingert. Az ilyen kommentektol... -.-
AMUGY a hangja szerintem askdiendidiejsdfbhdjaneeiXX npdds rám is rám jön a sírás . . Kedvenclegjobbhang az Over Again ban amikor azt mondja h British...OMG... HAT EN OTT MEGHALTAM!!! ANNYIRA HSKXNDKXK MEG ALAPBOL TOKELETES.... AWWWJXJSBXKDJDDDSLHALLDFFLDL HEH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!