Hogyan tudnék a zeneiparban elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta éneklek,jó a hallásom meg a hangom is. Nekem a zene a gyógyír mindenre, mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni.Tudom, hogy bitang nehéz bekerülni ebbe az iparba,és szerintem a jó hang ehhez kevés ezért azon gondolkozom, hogy valami hangmérnök/hangmester szakot kéne elvégezni, hogy tanuljak, fejlesszem magam. Van valami ötlet, hogy hogyan vágjak bele, mit csináljak, mit tanuljak?2015. aug. 24. 08:56
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy rengeteg dalszöveget is írok, szóval imádok kreatívkodni.
2015. aug. 24. 08:58
2/4 anonim válasza:
Szervezz magad kore embereket. Szerezz dobost gitaros es stb attol fugg milyen stilusba nyomod. Lepjetek fel kezdetben kocsmakban, varosi rendezvenyeken. Ha jok vagytok egyre tobben fognak szeretni. Aztan johet az elso lemez es utana barmi:) en is ott szeretnek elhelyezkedni de a hangom borzalmas ezert eselyem sincs:(( csak basszusgitarozom es nem talalok magam kore ugyan olyan stilusu es felfogasu embereket. De neked sok szerencset! Bar dalszoveget atkuldhetsz ha gondolod, kivancsi vagyok rajuk
3/4 anonim válasza:
Én youtube-on kezdeném, viszonylag könnyű hírnévre szert tenni, onnan meg jöhet a többi.
4/4 anonim válasza:
végezz el egy konzervatóriumot, utána végezd el a zeneakadémia egyik tanszékét. ha ez mind sikerül, kezdj el zenekart szervezni, azt menedzseld, írj pályázatokat, koncertezz aktívan. ez az egyetlen út, ha nem vagy fluor tomi és/vagy más hasonló nyomorult féregnek a közeli hozzátartozója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!