Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vitage gitárok? (több lent)

Vitage gitárok? (több lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék valami nagyon régi (igen, a vintage-t így értettem, nem a márkára), különleges gitárt, aminek persze nem csak az az erénye, hogy régi, szeretném használni rendesen, koncertekre és színpadra hurcolászni. Találtam egy nekem tetszőt: [link]

Mit gondoltok erről? Mennyire könnyen játszható, mennyire jó, minőségi gitárról van szó?

2015. aug. 19. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy ipari hulladék, maximum fali dísznek való.

Ha nagyon régi és jó gitárt szeretnél, akkor ennek körülbelül a 10-15x-ért nézelődj.

2015. aug. 19. 19:03
 2/18 A kérdező kommentje:
Limitem 150k. De próbáltad ezt a gitárt? Mi a szar benne?
2015. aug. 19. 19:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Hálistennek nem.
2015. aug. 19. 19:08
 4/18 A kérdező kommentje:
Akkor a válaszod, így gyakorlatilag lóf* szt sem ér. Attól függetlenül köszi.
2015. aug. 19. 19:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Pont, mint az a Jolana... :)
2015. aug. 19. 19:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. De szerinted mennyire megbízható egy olyan ember véleménye/válasza, akinek semmi tapasztalata az adott cuccal és sosem próbálta?
2015. aug. 19. 19:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Ezen a fórumon?

Pont annyira, mint bárki másé.

2015. aug. 19. 20:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát ezen az oldalon sok ilyen ember van, ez tény. Te azt bizonyítottad hogy ugyanolyan gyökér vagy mint a többi... de ne értsd félre, nem oltani akarlak, de b* szdmeg, attól hogy sok az ilyen, miért kell mindenkinek ilyennek lenni? Mellesleg az, hogy milyen oldalon vagyunk nem fog tapasztalatot adni egy termékkel kapcsolatban... úgyhogy a logikádhoz csak gratulálni tudok...
2015. aug. 19. 20:17
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem érted.

Ezen a fórumon senki szava nem ér egy büdös petákot sem.

Mindenki név nélkül irkál, azt amit nem szégyell.

Ha most azt írtam volna, hogy nekem pont van ilyenem és iszonyú jó, akkor rohantál volna megvenni?

Menj el és próbáld ki.

Azon kívül minden csak fölösleges energiapazarlás a te részedről meg a mi részünkről is.

2015. aug. 19. 20:32
 10/18 A kérdező kommentje:
Akkor igen, nem értettem. Ha így gondoltad, akkor viszont igazad van.
2015. aug. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!