Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy bizonyítsam be az osztály...

Hogy bizonyítsam be az osztályomnak, hogy a rockzene rossz és a rocksztárok nem jó példaképek?

Figyelt kérdés

Az egyik órán valahogy a rock lett a téma,és az osztályban (még a tanár is!!!!) szereti. :/ Csak én+a barátom utáljuk.Szóval kérném hogy okokat soroljatok fel,amiért nem jó a rock+rossz példaképek!

16/F

2015. aug. 14. 15:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Muhahaha, majd kinövöd. Egyébként meg bízd rá a többi emberre, had döntsék már el ők, hogy mit szeretnek és mit nem.
2015. aug. 14. 15:20
 2/20 A kérdező kommentje:
Ja igen még ezt elmondanám (mielőtt beleköt valaki), hogy ez nem egy olyan rendes ,,iskola,,(nem fogyatékosoknak van,de máshogy van a tanítás, stb).
2015. aug. 14. 15:21
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
nehogy már te szabd meg mindenkinek, h kinek milyen zene tetszik. Vagy viseld el vagy szökj meg. Én rapper vagyok, de ACDC, LEDZEPELIN, GUN&ROSES MIND KIRÁLY
2015. aug. 14. 15:22
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

A rockzene nem rossz, hanem nagyon is jo, legalabb van valami koze a zenehez.

Ha mar peldakep akkor inkabb Slash mint 50cent vagy Kisgrofo.

Aki utalja a rockzenet az eleg furcsa ember szerintem.

2015. aug. 14. 15:32
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Te tényleg 16 éves vagy? Az ilyen benyögéseid alapján 8-nak néznélek, és nem azért mert én annyira szeretném a rockot...
2015. aug. 14. 15:42
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
ja hogy debil vagy? oke, akkor nem mondtam semmit.
2015. aug. 14. 15:45
 7/20 veterán vas ***** válasza:
96%

Az, hogy Te és a barátod ízlése szemben áll az egész osztállyal, az csak a nagy számok törvénye alapján egyszerűen bukta. Az viszont, hogy a tanár ízlésével is szembe mentek, az már a Krúdy-féle álmoskönyv alapján sem számít túl jó jelnek. Esetleg megírnád, hogy melyik a Ti ízléseteknek megfelelő zene?

Ha a Kék osztriga bár El Bimbo-ja a kedvencetek, akkor nem szükséges válaszolni..... :)

2015. aug. 14. 15:47
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem debil, csak más az ízlése. Kérdező, ez a bizonyítás nem fog sikerülni. Mégpedig azért, mert nem igaz az állítás. Van rossz rock is, meg más műfajban is van rossz. Mindegyikből a jót érdemes hallgatni, nézni, élvezni. De nem szükséges mindenkinek mindent.
2015. aug. 14. 16:03
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

idióta vagy már bocs...

ilyesmit nem lehet ráerőltetni az emberre

2015. aug. 14. 16:16
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Black metált hallgatva kezdj el hörögni és ugorj ki az ablakon. Akkor majd jól megmutatod nekik!
2015. aug. 14. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!