Igaz, hogy a Slipknot koncertjein haltak meg a legtöbben a világon?
Én szám szerint ha jól emlékszem 17 halálesetről tudok amit egy haverom mondott nekem a koncert napján február 5.-én délelőtt, amikor is iszogattunk egy kicsit a koncertre ráhangolódás terén :) De az biztos, hogy tizenakárhány halálesetről beszélt. Tehát a tízes nagyságrend az biztos. De pontosan talán 17-et mondott, legalábbis bennem ez maradt meg. Csak nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire megbízható és valószerű infó. Én ezt rengetegnek tartom. Szeretném hangsúlyozni, hogy én erről a haveromon kívül nem tudok semmit sem, mielőtt bárki is megvádolna azzal, hogy "Ekkora hülyeséget állítasz?".
Na, én nem állítok semmit sem. Csak érdeklődök. Azt talán szabad. És amúgy is utána utánanéztem a neten, de semmit sem találtam erről ami alátámasztaná, hogy ennyien haltak volna meg. Arról tudok, hogy voltak halálesetek a Slipknot koncertjein, de arról nem, hogy ennyien haltak volna meg. Ezek a halálesetek gondolom a Slipknot és az Iowa album idejében lehetettek, ezek közül is gondolom az utóbbinál lehetett több. Erről csak egy haveromtól hallottam, és a neten sem találtam semmit a halálesetek ennyire drasztikus számával kapcsolatban, úgyhogy nagyon messze vagyok én attól, hogy én bármit is állítsak ezzel kapcsolatban. Szigorúan csak kérdező állásban vagyok. Ti mit tudtok erről?
"Igaz, hogy a Slipknot koncertjein haltak meg a legtöbben a világon?"
Nem, a kurszki, vagy a sztálingrádi csatában is sokkal többen haltak meg!
Első válaszolónak: A haverom szerintem is túlzott, nem feltétlenül azért mert félre akart vezetni (nem olyannak ismerem) csak éppen valami hülyeséget hallott, és azt osztotta meg velem. A 17 az rengeteg, számomra is nagyon soknak tűnik. Ment a zöld kéz neked :)
Második válaszolónak: Na jó, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam meg a kérdésem, de talán az sejthető, hogy nem a háborúkra, világháborúkra vagyok kíváncsi ahol az emberek halomra ölték egymást, hanem zenei, koncert, élő rendezvényen bekövetkezett halálesetek számára amire kitértem.
Harmadik válaszolónak: Akkor ezek szerint bármennyien is haltak meg a Slipknot koncertjein, más zenekarok koncertjein is sokan haltak meg, mint pl. az általad említett Depeche Mode koncerteken. Neked is ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!