Mi a kedvenc pop zenétek?
Figyelt kérdés
amiket eddig hallgattam azokat már nagyon meguntam, valami újat keresek, de én nem jártam eddig sikerrel.2015. aug. 5. 19:33
1/5 anonim válasza:
Radics Gigi : Vadonatúj érzés , Avril Lavigne : When your gone
2/5 Rebellious Dead Lady válasza:
Britney Spears - Womanizer; Work B*tch
Lady Gaga - Yoü & I; Bad Romance; Alejandro; Marry the Night; Edge of Glory; Danve in the Dark
Rihanna - American Oxygen; Wait Your Turn; S & M; Rude Boy; Don't Stop the Music; Pon De Replay
Rita Ora - I WIill Never Let You Down; R.I.P. ; Shine Ya Light; How We Do Party
stb.
Én popba ezeket szoktam hallgatni. Tudom nem sok, meg legtöbbje régebbi, de inkább metált hallgatok. :)
3/5 anonim válasza:
DJ Antoine Ma Chérie. Régi de szerintem nagyon jó, én nem tudom megunni.
Fifth Harmony Worth It is jó, de nem tudom mennyire pop. Hallgasd meg őket szerintem ismered tudok még sokat de fejből nem megy a címük.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval ha popzene akkor csakis Michael Jackson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!