Kalapács5 kérdése:
OSG 16? Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy hogy menjek fel osgre? 14 vagyok és kettő 14 éves haverom jönne velem (persze anyuci apuci nem enged fel minket Pestre..) ezért másfél óra az út nekünk fel a nyugatiig, onnan kb fél óra séta a műjégig...Az lenne a kérdésem, hogy hogyan csináljuk hogy ne bukjunk le?? (Nagyon régóta akarom látni Azát&Tirpát, Sicknatuert, és most itt a lehetőség..negatívat ne írjatok köszi.)2015. aug. 4. 09:23
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy 16 év alatt be lehet-e egyáltalán menni de tegyük fel be lehet. Szerintem ha nem találtok egy szülőt aki falaz nektek nem hiszem, hogy sikerül a hadművelet. De szerintem egyik haverotok szülei sem olyan felelőtlenek, hogy behazudják, hogy ti ott vagytok titeket meg elengednek Pestre. Most nagyon komolyan rossz szándék nélkül mondom neked, várj még két évet és hidd el, hogy még OSGn kívül is el fognak engedni Killakikitt koncertre ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Már anyám elengedett, a többieket is elengedték, és elméletileg nincs korhatár. Szóval happy van :D
2015. aug. 7. 21:36
3/3 anonim válasza:
Na kérdező sikerült végül eljutni?:D én rendesen kitomboltam magam a Killa meg az Onyx koncerten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!