Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Freedom gitár, az jó?

A Freedom gitár, az jó?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gitárt, csak most tanulnék meg ezen gitározni és az egyik ismerősöm odaadná nekem a gitárt baráti áron, de nem nagyon értek a márkákhoz.

2015. aug. 3. 10:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Életemben nem hallottam erről a márkáról, nem jelenti feltétlenül, hogy nem lehet használható gitár, de az biztos, hogy nem egy (el)ismert márka, úgyhogy szerintem jobb az óvatosság.
2015. aug. 3. 11:42
 2/15 anonim ***** válasza:
szerintem hanyagold.
2015. aug. 3. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha kényelmesen lehet rajta játszani és nincsenek intonációs problémái, akkor tanuláshoz jó lehet. De szerintem 20-25-ezernél ne nagyon adj érte többet, akkor inkább gyűjts egy újra.
2015. aug. 3. 18:44
 4/15 A kérdező kommentje:
8 ezerért veszem meg. De nem nagy dolgokat akarok vele csinálni, csak tényleg azért kell, hogy megtanuljak rajta játszani, aztán, ha menni fog, akkor úgyis veszek jobbat, addig meg szerintem jó ez, mert ha meg mégse menne annyira a gitározás akkor inkább "dobjak ki az ablakon" 8 ezer forintot, mint hogy vettem volna 20-25ért egyet.
2015. aug. 3. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
8 ezer forint, atyaúristen, egy csomag Elixir húr 3500-4000 forint...
2015. aug. 3. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
8 EZRES GITÁR???? :D :D :D :D :D :D fogjatok leeeee
2015. aug. 3. 20:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Istenem xd nem annyit ér a gitár, hanem az egyik nagyon jó barátnőm vett magának új gitárt és mondta, hogy ennyiért eladja nekem, nem ennyi az eredeti ára, hanem BARÁTI áron adja el nekem ennyiért. Istenem nem a Szigetre megyek fellépni a gitárral, hanem itthon TANULOK meg rajta gitározni. És amúgy láttam is a gitárt nála ezerszer és semmi baja sincsen. Nem fogjátok fel, hogy azért veszem meg ezt, mert csak megtanulni szeretnék rajta játszani és nem valami komoly cuccot. Erre simán jó és még egyszer elmondom, hátha nem jutott el az agyatokig, hogy inkább megveszem ezt ennyiért, mint hogy vegyek 20-30 ezerért egy drágát és utána kiderül, hogy nincs tehetségem a gitározáshoz vagy nem is fog tetszeni. Ne játsszátok már itt a nagy gitár mestereket, mert szerintetek a legjobb gitárosok is rögtön több száz dolláros gitárt vettek maguknak? Valszeg egy kopott, használt talált vagy kapott gitáron kezdek meg játszani. De észt osztani azt tudtok, de gondolkodni nem.
2015. aug. 3. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék személyeskedni, de nem értem, miért akadtál ki így, illetve miért tetted fel a kérdést, ha már döntöttél. Én nagyon messze állok a gitársznobtól, de hidd el, a válaszolók mind csak neked akartak jót, amikor a körülmények ismerete nélkül azt mondták, hogy nem érdemes megvenni. Természetesen annak tudatában, hogy 8 ezerért megkapod, egész más a helyzet, így még akkor is jó vétel, ha amúgy egy csapnivaló gitár, arra valószínűleg jó lesz, hogy megtanuld az alapokat. Btw én egy 30 éves görbe nyakú Cremonán kezdtem tanulni kezdőként, amin az oktávnál több mint 1 centi a húrmagasság, szóval nem a magas lóról beszélek.
2015. aug. 3. 21:50
 9/15 anonim ***** válasza:

nos, én voltam az, aki szétröhögte a fejét a 8 ezres gitáron.

nem akarok hősködni, de miután kétségbe vontad, hogy mennyire értek hozzá: felsőfokú zenei végzettségem van, kb. 30 éve foglalkozom zenével.

és igen, ez a gitár tűzifa.

olyanokat írogatsz, hogy 25-30 ezres DRÁGA gitárok?

az a legalsó ár. 20 ezer alatt csak tűzifát kaphatsz. persze, ezek nem árfüggő dolgok, de az esetek 90%-ban bejön.

8 ezerért egyébként megveheted, bukni nem fogsz rajta. gitározni valószínűleg nem fogsz tudni rajta megtanulni, lévén olyan állapotban lehet a cucc, hogy képtelenség, de a falon jól fog kinézni, valamint jól lehet vele csajozni, ha bemész a belvárosba hátadon a hangszerrel.

2015. aug. 3. 22:12
 10/15 A kérdező kommentje:

[link]

Kedves utolsó, szerintem ez nem egy tűzifa.

2015. aug. 3. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!