Gitárosok! Melyiket válasszam?
Három éve gitározom, és egy jobb kategóriás gitárra szeretnék váltani. Feldolgozásos bandában játszom rockot, a dallamosabb dolgokat. Jovi, Whitesnake, Mötley..., de nagyon szeretem a blues-rockot is, van egy kialakulóban levö banda ebben a stilusban is. Kb.150 ezret tudnék rá szánni, ennyit gyüjtöttem össze :) Ezeket a használt hangszereket találtam érdekesnek ebben az árkategóriában. Csak választani nem tudok. Tanácsok, ajánlások jól jönnének most... :
1. és 2. válaszoló: Látjátok valahol azt a kérdést, hogy "Nektek melyik gitár tetszik?"? "A fentiek közül egyik sem jön be"... IIIIISTENEM... Idióták.
Egyébként kérdező: Ha használnád blues-rockra is, akkor ezek közül a Fender, vagy a PRS. De egyébként nézd meg őket UltimateGuitar.com oldalon a review-nál. Ott írnak véleményeket cuccokról és pontozzák is őket.
KRAMER KRAMER PACER CUSTOM II.
ez kell a motleynak!!!
Szia!
Nagyjából látszik az elképzelésed - hot rod modern Strat (két humbucker + esetleg 1 single-coil) típusú hangszer vagy Floyddal vagy Vintage tremolóval. Ebben a kategóriában rengeteg hangszer van. Nem tudok jobb tippet adni, mint hogy próbálj ki mindent, ami érdekel, és azt a hangszert vedd meg, amelyik neked a legjobban tetszik személyes tapasztalat alapján. Ha a minőséget nézzük, a PRS SE szériával biztos nem lősz mellé, a Charvelek általában jó hangszerek szoktak lenni, csakúgy, mint a régi Kramerek. A Fender szerintem nem egészen ez a téma, hiába hasonló, kézzel készült ill. egyedi hangszert meg ne vegyél soha, mert nem fogod tudni eladni ha úgy adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!