Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti honnan értesültök az...

Ti honnan értesültök az aktuális slágerekről?

Figyelt kérdés
Mindig levagyok maradva ami ezt illeti. Írhattok pop, diszkós, hip hop linkeket is, azt megköszönném.

2015. júl. 23. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
engem nem érdekelnek az aktuális zenék én mindig azt hallgatom ami nekem tetszik.
2015. júl. 23. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Kérdésre légyszi...
2015. júl. 23. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

billboard magazin.

youtube kizárva, ott megrendelésre készül minden, kis grofó, one direction stb.

2015. júl. 23. 13:19
 4/7 veterán vas ***** válasza:
94%

Időnként le lehet késni valamiről. Filmbemutatóról randiról, színház kezdésről.

Na de hogyan lehet valamiről egyfolytában "mindig lemaradni"? :)

2015. júl. 23. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
engem miért pontoztak le? megválaszoltam a kérdést: billboard magazin, az aktuális slágerek. erre kaptam 0%-ot. nagyon kösz, fogok is többet válaszolgatni...
2015. júl. 23. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem kovetem a zenes dolgokat figyelemmel, csak radiot hallgatok mostanaban. Ezert kerdeztem, ha lenne valami oldal, ami mindig friss zenekrol ir, akkor azt tobbszor meglesnem! :-) Ezert is kerdeztem. A lepontozottnak: Az nem en voltam, nem tudom kit zavart ennyire a valaszod, a Billboard tenyleg jol hangzik, kosz a tippet(Mindjart felpontozlak!:-) )
2015. júl. 23. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, ahogy az első. Nem azt hallgatom, amit a tömeg (mert az mostanában elég alacsony színvonalú). A kérdésre: ha épp a tv csatornák között kapcsolgatok, néha belekukkantok a Vivába, csak úgy tájékozódásképp, milyen sz*rt hallgatnak más tinik.
2015. júl. 24. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!