A dubstep egy életérzés?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 11:44
2/4 anonim válasza:
nem, hanem egy manapság divatos, erőszakos, triolákra és szinkópákra épülő, rohadt zajos elektronikus zenei műfaj. akinek ez életérzés, annak életérzés lehet egy konyhaszekrény is.
3/4 anonim válasza:
A dubstep nem egy életérzés hanem egy zenei műfaj. Ha szeretnéd küldök normális dubstep számokat.
És még az előzőhöz szeretnék szólni:
Én szeretem a dubstepet de főleg az electro-t, house-t. Szerintem te még nem hallottál igényes dubstep számot max f*s skrillex számokat amiket én is gyűlölök bár az már BroSteo. Ha szeretnés küldök normális dubstep számokat.
4/4 anonim válasza:
megköszönöm, de ne küldj nekem dubstep számokat :D
ismerem a "műfajt" (imádom, hogy pár forma rájön, hogy létezik a triola, berakják a cuccaikba és az máris egy új zenei műfaj szerintük :D), és egyedül a Jojo Mayer & Nerve-félét tudom belőle meghallgatni, azt is csak azért, mert abban valódi teljesítmény van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!