Gitárosok! Nyak-beállítással kapcsolatban lenne szükségem segítségre?
2013. karácsonyán vettem egy Epiphone SG Specialt, nagyon jó gitár kitűnően működik. Tegnap a gitártest törölgetése közben azt vettem észre, hogy mintha a koptató felett a nyak és a test érintkezésénél lenne egy nagyon kicsi rés a nyak és a test között. Nagyon kicsi, a nyak stabil, nem inog, játék közben semmi rendellenességet nem észleltem. Ellenőriztem a gitárnyak állását a híd felől nézve és azt vettem észre, hogy a nyak se nem hajlik hátra, se nem hajlik előre, viszont mintha kicsit ellenne csavarodva. Mintha a gitárnyak koptató felőli éle magasabban lenne és lejtene a nyak a másik irányba.
Hangsúlyozom, játék közben semmi rendellenességet nem tapasztaltam, a hangokkal sem volt gond, sehol nem zörgött a húr. Van valakinek tippje, hogy mit kéne csinálnom, vagy inkább vigyem be hangszerboltba megnézetni? Még soha nem állítottam nyakat gitáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!