Hogy lehet hogy egy "alap" gitár ára idővel felfelé megy?
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt vettem egy Yamaha F310 gitárt valamelyik hangszerboltban 32 ezer ftért. most el szeretném adni és meglepően láttam hogy az új ára nincs sehol 40 alatt! hogy lehet ez? azt tudom idővel növekszik a hangszerek értéke de ez csak a drágábbakra vonatkozik nem egy ilyen alapmodellre, nem? nem is tudom így hova kéne belőni az árát kb.2015. júl. 20. 19:45
1/1 anonim válasza:
Akkor add el 30ezerért. Te kb. visszakapod a pénzed, a vevő meg spórol rajta 10e-t. Persze attól is függ, mennyire volt használva ill. megkímélve. Inkább kérj többet, mert abból lehet még alkudni, a kevesebből viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!