Melyik zongorát válasszam?
Figyelt kérdés
A két digitális zongora jelölt a Yamaha NP-31 és a P-45. Nem tudom elég-e az NP-31. Egyáltalán nem egy árkategória a kettő. Nekem fontos lenne a kalapácsmechanika. Itt jön a kérdés: megéri a mechanika és a 76 helyett a 88 billentyű, hogy kétszer annyit költsek rá? Otthoni használatra elsősorban. Vagy ha valakinek lenne egy jobb billentyűs amit ajánlana, azt is meghallgatom.2015. júl. 18. 12:35
1/2 anonim válasza:
Nekem Galileo VP121-em van. Ugyan nem kalapácsmechanikás, de a hangja gyönyörű (persze nem egy igazihoz képest, de a digitálisok között kiemelkedő), és ha rendesen megtanulod kezelni olyan élményt is adhat, hogy úgy érzed baromira tudsz zongorázni. De ez csak úgy működik ilyen jól ha csak otthon játszol és nem kell néha pianínóra váltanod, mert az tényleg teljesen más. Én imádom, ha van lehetőséged, valahol próbáld ki. A Yamahákat csak felszínesen ismerem, egyszer próbálgattam őket egy szalonban, de nekem a sajátom jobban tetszett.
2/2 anonim válasza:
Mindenképp a P45 a GHS miatt. Használtan 100 környékén meg tudod venni. Az olcsóbbak hamar tönkremennek tartós használat esetén. Nekem egy Casio adta meg magát pár hónap alatt, az egyik barátnőmnek már nyekereg a Rolandja pár év mindennapos gyakorlás után. Szóval nem mindegy hogy pár év vagy pár hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!