Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Még soha nem volt hangszerem...

Még soha nem volt hangszerem de szeretnék egy gitárt. Elsőre elektromos jó lenne?

Figyelt kérdés

A legolcsóbbat néztem ki neten kb. 25k körül. Egy spider st122 est néztem ki volt róla vidi nagyon jól

szól [link]

2015. júl. 17. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet elektromossal kezdeni, de ebben a gitárban nem sok örömöd lesz.
2015. júl. 17. 19:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért? A vidiben jól szól
2015. júl. 17. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy hogyan szól egy gitár, az erősítő sokban hozzá tesz, és ha ilyen árkategóriában nézel gitárokat, valószínű hogy nem egy profi cuccot fogsz venni.

Ez egy eléggé noname márka, nem nagyon találni róla semmit az interneten. A hangszedők nagyon zajosak lehetnek. A bundok minősége is kétséges, ezért lehet hogy zörögni fognak a hangok. A hangolásról nem is beszélve, az ilyen olcsó gitárok könnyen elhangolódnak, bár ez nem olyan nagy probléma.

Szóval nem ajánlott ez a gitár.

2015. júl. 17. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Mondom hogy legelső hangszernek
2015. júl. 17. 20:49
 5/11 A kérdező kommentje:
És ilyen árban milyen lenne jó?
2015. júl. 17. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyen árban semmi. Hidd el, nem feltétlen érdemes ennyire olcsó gitárral kezdeni, borzasztó nehéz rajtuk játszani, beállítani lehetetlen őket, stb... Nem csak azt kell nézni, hogy jól szól, és kész... Nekem az első gitárom egy Cort X-1 volt, ami ennél drágább árkategória, azt is fél év után le kellett cserélnem jobbra. Ha mindenkébb ilyen árkategóriában akarsz nézni (vagy hasonlóban), akkor Squier Bullet Stratocaster .
2015. júl. 17. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Pont a lényeget felejtettem ki :D Szóval ha ennyire nehezen megy egy gitáron a játék, akkor elmehet az egésztől a kedved.
2015. júl. 17. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Én humbuckeres Tensont vettem elsőnek. Most is azzal tolom, mert anyagilag jelenleg nem éri meg befektetnem egy komoly cuccba és meg vagyok eléegve vele az áőrához képest. Gyárilag minden beállítás jó volt rajta, hangja is tetszett. Hasonló árkategória, mint amit te szeretnél venni. De ki kell próbálni az ilyen cuccokat, netről nem lehet megbízni bennük. Volt egy másik Tenson is, amit ,megnézem, annak a bundjai viszont el voltak cseszve gyárilag. Szóval jül meg kell nézni az olcsó cuccokat, mielőtt megveszed.
2015. júl. 18. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
De aki nem ért hozzá az nem fogja tudni eldönteni hogy mi a jó. Én mikor kezdő voltam és kipróbáltam egy fél milliós Vox jazzgitárt, akkor nem sok különbséget éreztem a között és az én Cort X-1-em között. Pedig nem csak nem egy árkategória, de még csak nem is egy stílusra termettek, és még enyhén fejeztem ki magam.
2015. júl. 18. 18:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Na és egy Squier bullet strat
2015. júl. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!