Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » K-POP SOS! A BTS banda tagjai...

K-POP SOS! A BTS banda tagjai kozul valaki meleg? V meleg vag hetero?

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 22:19
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

Nem gondolom, az egyik angol oldal - ahol a profilját kielemzik - jól ki is mazsolázzák, hogy az ideálja olyan lány, aki minden nappal egyre elbűvölőbb/bájosabb, aki vigyáz rá és aki saját magáért szereti nem pedig a hírnevéért, és aki kifinomultan és egyben elegánsan képes megjelenni vele a tömeg előtt, és aki mindezek ellenére mégis gyengéd és melegszívű marad vele szemben; aki aranyos és aki készít neki forró csokoládét :DD

Ezenkívül az, hogy a körmét harapdálja "szexisen"? meg hogy összeölelkezik a banda többi tagjával, nem feltétlenül jelenti azt, hogy meleg lenne, nézd meg az exo tagjait, azoknak is van egy köhömm...... megejelenésük, meg "érdekes" gesztusaik, de nem melegek :D ez csak a fiatal tinédzserek "feltüzelésére" színészkedik..... a mindennapjaik része a fanservice-les meg az aegyo-zás :D egy sztárnak az a feladata, hogy őrjítse a népet körülötte, hogy minél több rajongója legyen :D

Meg am még azt is írja az oldal, hogy a jövőben 2 gyereket szeretne az egyiket Taekwon-nak a másikat Taegeuk-nak szeretné majd elnevezni és hogy szeretné őket elvinni az állatkertbe galambokat etetni (mert ugye nagyon szereti az állatokat, nem tom mennyire ismered). :D

Egyszóval minden amellett szól hogy V HETERO!! ^^

2015. júl. 15. 11:35
 2/14 A kérdező kommentje:
Uu koszonom.Igazabol csak par hete talaltam ra a bandara es azonnal beloptak magukat a szivembe^^Rengeteget olvastam es kutattam szoval nagyjabol mar mindent sikerult kideriteni V-rol ,es tobbek kozt azt is ,hogy szereti az allatokat:DMeg nem tudom ki hogy vagy vele de engem az is nagyon megfogott ,hogy Jungkookie peldakepe G-Dragon ( Bigbang) akik mar evek ota a kedven kpop fiubandam^^ koszonom azert sa sok infot es a megerositest:))
2015. júl. 15. 12:06
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Suga biszexuális, és nagyon büszke vagyok a kis swag fejére, hogy nyíltan felvállalja *-*
2015. júl. 29. 19:35
 4/14 anonim válasza:
52%
Nyuszika honnan veszed, hogy Suga biszex? Sirok xD
2015. okt. 24. 17:31
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
szerintem nem lehet tudni, hogy a háttérben mi van igazából. sokminden történhet egy olyan helyen, ahol egy csapat fiatal srác össze van zárva. én arra mondanám, hogy na ő tuti nem meleg, aki elkezd járni egy lánnyal.
2015. okt. 25. 02:34
 6/14 anonim válasza:
27%
Ugyanúgy dormba vannak rakva a lány bandák is szóval ott is ellehet gondolni bármit nem látunk odáig. De V nem meleg, az egész BTS nem meleg xD
2015. nov. 8. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
arra utaltam, hogy a fiúknak időnként vannak bizonyos szükségleteik, ha érted mire gondolok és ebből adódóan lehetnek bizonyos helyzetek, de ez már 18 plusz. lányoknál ilyen nincs, egy lánydorm teljesen más.
2015. nov. 8. 19:58
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
Suga az elsoszamu biasom (iKON Jinhwan mellett), es sosem hallottam meg rola hogy bisex lenne, plane hogy fel is vallalja. Nem tudom honnan szedted ezt a baromsagot. A kerdesre valaszolva pedig, egyik BTS tag sem meleg. Az meg hogy a dormon belul mi tortenik.. I don't know, but 7 fiu osszezarva.. Nem hiszem hogy nem tortent meg koztuk, vagy barmelyik fiu or lany banda kozott valami.. Bar lehet azert gondolom igy, mert en amugyis nagyon partolnam a bandak tagjai kozti romit, ezert talan kicsit tobbet kepzelek a dolgokba. Viszont ha ep esszel nezzuk is biztos volt mar valami olyan koztuk, ami alapjan megjobban fennalna rajuk a meleg jelzo.
2015. dec. 27. 19:44
 9/14 anonim válasza:
Aszondja, egy lánydorm teljesen más xD Azért nem minden esetben. Vannak fiú k-popperek is, azok tuti nem Yaoit olvasnak fiú bandákról. Yaoista lélek vagyok, de az teljesen abszurdum, hogyha valamelyik tényleg félrehajlik akkor még fel is vállalja, úgy hogy elég sokat elért már.
2016. jan. 10. 12:07
 10/14 anonim válasza:
Én RapMon-ról tudom azt hogy támogatja a homoszexuálisakat, de ez nem azt jelenti hogy ő meleg. Én is támogatom őket, mert mindenki megérdemli hogy boldog legyen ítélkezések nélkül.
2016. aug. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!