Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fesztiválra alkoholt csempészn...

Fesztiválra alkoholt csempészni? Kinek milyen ötletei vannak?

Figyelt kérdés

Ezekről tudok:

-samponos flakont feltölteni

-kenyért, dinnyét stb kibelezni

-ásványvizes flakont injekcióstűvel megtölteni

-elásni előtte 1-2 nappal

-bő szoknya/póló alá rejteni (amugy áttapogatnak? lány vagyok)

És ha az összehajtótt sátorba gyömöszkölném be valahogy? széttúrják?

2015. júl. 7. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg ér ennyit az egész??? Kimentek a fesztivál területéről aztán megisszátok ott...
2015. júl. 7. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha más nem, akkor az lesz, de azért jó lenne, ha nem kéne mindig minimum 1-1,5 órát elcseszni azzal, hogy kimegyünk, elmegyünk a legközelebbi boltba (auchan) visszajövünk, megisszuk...
2015. júl. 7. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Főleg, hogy ha én sokat iszok rövid időn belül, akkor kiütöm magam és semmire nem emlékszem. Az meg nem fas-za.

Tehát ötletek?

2015. júl. 7. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
volt-on és strandon le lehetett adni a bejáratnál (vissza is kaptad). amúgy én beraktam nadrágomba úgy h övvel odaszorítottam és ráhúztam az inget... csak a farzsebemben tapogatta meg a pénztárcámat a homi biztiőr
2015. júl. 7. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Voltak haverjaim még régebben akik a szigetre úgy vittek be alkoholt, hogy előtte két hónappal elásták. Megjegyezték a helyet, elkezdődött a fesztivál, kiásták és ittak vígan, nem kellett az ottani piát megvenni dupla annyiért. Ássátok el, jó előtte :)
2015. júl. 7. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Laposüveg. Bár ha sokan vagytok, akkor sok kéne :D A samponos tényleg jó. Valami bazinagy tescos 2 literes tusfürdősflakon vagy ilyesmi :D Eserleg uszógumiba, de az már nagyon hardcore lenne :D
2015. júl. 8. 19:50
 7/7 anonim válasza:
a lányok csak női bizti őr tapogatja át és én még nem nagyon találkoztam velük, de azért azt láthatjátok is ha beálltok a sorba :D
2015. júl. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!