Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy iPhone 6-om van. Szerintet...

Egy iPhone 6-om van. Szerintetek elvigyem a VOLT fesztiválra vagy inkább hagyjam otthon?

Figyelt kérdés

2015. jún. 29. 08:50
 1/3 anonim válasza:
77%
Ha csajozni akarsz, akkor mindenképp, de jó erősen markold, nehogy valaki kilopja a kezedből
2015. jún. 29. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én vettem csak ezért egy 5ezres gombos telefont... az kibírja ha leesik, ha ellopják akkor legyen boldog aki vitte, csajozni meg... egy éjszakásnak mindegy milyen telód van úgyis részeg, komolyabbnak meg nem kéne olyan aki az iPhoneomat szereti
2015. jún. 30. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is iPhone 6 van😁Mégis elviszem,végülis normális képek kellenek nekem...De nem hiszem,hogy ott lopkodnak az emberek..Nyílván vannak olyanok de van megőrző vagy vegyél normális kamerát,de azt is ugyanúgy ellophatják😂😂
2016. márc. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!