Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 10000 forint alatt kapok...

10000 forint alatt kapok olyan gitárt, ami nincs szétnyüstölve, és nem romlik el egy hónap után?

Figyelt kérdés
Nem kell új, jó a használt!
2010. márc. 2. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:

igen

én 10 000-ért vettem elektromos gitárt, (fender squier stratocaster) minden rendben van/volt vele, azt leszámítva h az egyik hangszínállító lötyög, szal nincs stabilan a helyén, de különben jól működik

2010. márc. 2. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akusztikus gitárral is ez a helyzet?
2010. márc. 2. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, az első válaszolónak gondolom szerencséje volt hogy 10ért kapott egy Squiert, mert az márkás is valamilyen szinten, az megbízhatóbb mint a noname szarok. Akusztikus gitárnál is ha épp kifogsz egy jó vételt, akkor lehetséges, de csak használtam, amelyik gitár újonnan ennyibe kerül, akkor ott valami nincs rendben. Akusztikus gitárt kérdezted, azon nem sok minden romolhat el, de ha olcsó, akkor általában nagyon gagyi hangja van, vagy hamisan szól alapból, nemlehet behangolni, és egyéb apróságok. Használt gitárt akarsz venni?
2010. márc. 2. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
jaa, jólvan látom hogy használtat akarsz:D Kaphatsz szerintem ennyiért talán.
2010. márc. 3. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
ha igénytelen vagy akkor igen... de én nem tenném a helyedben. minimum 30ért. szerintem cortot, azok jók
2010. márc. 3. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!