Dododen kérdése:
A Green day-Amerikai idióták és az új punkrobbanás való 13 éveseknek?
Figyelt kérdés
Van benne szó alkoholról...stb?2015. jún. 20. 12:01
1/6 anonim válasza:
én már 11 évesen is ezt hallgattam :)
a zene nem olyan, mint a film, nem tehetsz rá 18-as, 16-os, stb. karikát
2/6 anonim válasza:
Tele van.metaforákkal, amiket ha ért akkor van.olyan értelmes, hogy tudja hogy mit lehet és mit nem, mi jó és mi nem, ha viszomt nem érti a mögöttes jelentést akkor csak üres katyvasz lesz j.ó hangzással
3/6 A kérdező kommentje:
AZ 1.-nek: Köszönöm,de nem a zenére hanem a könyvre gondoltam.A Green day a kedvenc együttesem,tehát inden nap azt hallgatok. :)
2015. jún. 20. 14:03
4/6 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek.
2015. jún. 20. 14:05
6/6 anonim válasza:
Én nem olvastam azt a könyvet, de engem 13 évesen már rég nem érdekelt, hogy egy könyv "való"-e nekem. Van-e benne szó alkoholról? Valószínűleg igen, sőt drogokról is, de 13 évesen milyen lelki torzulást fog okozni neked az, ha elolvasod, hogy valakik berúgtak, vagy ilyenek? Szerintem olvasd el nyugodtan, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!