Zenei stílus hibája van a mai 13 éveseknek! *az én szemszögemből*!? (többi lent)
Miért van az hogy az én korosztályom csak a meleg Justint,One directiont,vagy Essemm-et és társait hallgatják akik nem annyira gázak mert vannak számaik amiket meghallgatok (itt a magyar "rapperekre" gondolok) de metál és a rock hová lett?Nem dícsértetni akarom magam hogy én nem ilyen sz@rt hallgatok de egy "buliban" sem rakhatok be egy számot mert hogy az nekik nem tetszik....jó én is hallgatok nekik szenny dubstep-et és reagae-t (ebből nem sokat),a régi módi metált és rockot jobban szeretem,szeretnék minél több ilyen bandát megismerni...kérdem én,hogyan nyeljem le az elkövetkezendő beszólásokat,vagy hogyan találjam meg a megfelelő társaságot?Vannak barátaim,de utálják a zeném...
13/L
Én meg a core zenétől kapok hülyét, pedig szeretem a rockot. Erre varrjál gombot! :)
Próbáld meg élvezni azokat a "bulikat", zenétől függetlenül. Szánj egy kis időt arra, hogy új előadókat ismerj meg.
Nem feltétlenül dubstepre és reggae-re gondolok, ezeket egyébként se hallok sokat bulikon.
- Pop elvileg bármilyen stílus lehet, a lényeg, hogy hatalmas tömegeknek tetszen. Pl. a Beatles zenéje simán nevezhető popnak.
- A reggae meg épp stílusos zenékhez sorolható a mai egyoldalúsággal szemben.
- Gondolkodtál már azon, hogy a mások lekezelése a te ízléseddel szemben benned éles kritikát fogalmaz meg az övéjükre viszont? Ellenszenvre nem ellenszenvvel kéne válaszolni, hanem toleranciával.
- Jó dolog a rock és metál, én például hozzád hasonlóan szinte csak azt hallgattam fiatalon. Viszont ÉRDEMES kijönni az elefántcsonttoronyból és megismerni más zenéket, azok okait, kifejezőeszközeit, mert
1. Jobban tudod majd értékelni, megítélni a zenéket
2. Megismerhetsz olyan stílusokat, előadókat, akik tetszhetnek
3. Megszűnik a gyűlölet más zenékkel szemben, ez legyen a világon a legkevesebb, amin idegeskedhetsz, gyűlölködhetsz ...
Ez nem azt jelenti, hogy Mr. Bustát, vagy Justin Biebert hallgass, Isten ments, de adott stílusok nagyjaival illik tisztában lenni. Lásd funk: Bee Gees, Earth wind and fire, Jamiroquai, Cool n' the gang. Jelenleg ízlésem szerint válogatva, de mindent hallgatok és jobb így. (Bár a túlzottan divatos előadóktól, zenéktől mindig is óvakodtam).
- Rockernek rock koncerten a helye, ott találhatsz, bár tényleg nagyon kevés tizenévest látok koncerteken, olyan 15 16 évtől már elég sokan szoktak lenni. Leginkább 20 - 35-ös korosztály képviselteti magát (klasszikus értelemben vett rockzene esetében pl. ZZ Top, AC/DC, Doors, Queen, Guns n' Roses stb.).
15/F vagyok, Accept a kedvenc zenekarom :)
Csak rockot és metált hallgatok.
Például. Accept, Judas Priest, Scorpions, Black Sabbath, Primal Fear, Iron Savior...
És megszólnak hogy miért hallgatok régi szar zenéket (a '70-80as évekre gondolnak) és miért nem hallgatom a legújabb diszkós zenét.
Ha szeretnél NORMÁLIS zenekarokaz és műfajokat megismerni, nyugodtan írj privátot, mert ezen a téren nagyon tájékozott vagyok és szeretek róla beszélni.
Amúgy meg itt egy jó szám: https://www.youtube.com/watch?v=XCp4GR01zEo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!