Zenei stílus hibája van a mai 13 éveseknek! *az én szemszögemből*!? (többi lent)
Miért van az hogy az én korosztályom csak a meleg Justint,One directiont,vagy Essemm-et és társait hallgatják akik nem annyira gázak mert vannak számaik amiket meghallgatok (itt a magyar "rapperekre" gondolok) de metál és a rock hová lett?Nem dícsértetni akarom magam hogy én nem ilyen sz@rt hallgatok de egy "buliban" sem rakhatok be egy számot mert hogy az nekik nem tetszik....jó én is hallgatok nekik szenny dubstep-et és reagae-t (ebből nem sokat),a régi módi metált és rockot jobban szeretem,szeretnék minél több ilyen bandát megismerni...kérdem én,hogyan nyeljem le az elkövetkezendő beszólásokat,vagy hogyan találjam meg a megfelelő társaságot?Vannak barátaim,de utálják a zeném...
13/L
azért a magyar rappet nem essemhez meg bustához hasonlítsd..
a garage meg az rtm a legrosszabb kiadók..
hallgass bele egy siska/killakikitt/babárfivérek/tkyd számba, és meglátod hogy az essem és társai, meg akiket most írtam ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!