Mi a véleményetek a Pink Floyd zenéjéről?
Rám nem volt jó hatással, túl sokat hallgattam, és furám éreztem magam utána. Egyébként nagyon szeretem ezt az együttest!
Rátok milyen hatással van? Mik tőlük a kedvenc számaitok?
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
22F
a régebbiek jók, ez az endless river albumuk szerintem baromi érdektelen
Nagyon szeretem, kellemes és igényes zene. Kedvencek: Comfortably Numb, Another Brick in the Wall, In the Flesh, Wish You Were Here, Shine On..., Brain Damage/Eclipse, One of These Days, Set the Controls...
Az Endless River album viszont nekem se tetszik. Biztosan sok munka van benne, de őszintén szólva baromi unalmas.
Köszi a válaszokat! De még jöhetnek!
Az én kedvenc számaim: High Hopes, Hey you, Comfortably numb, Another brick in the wall, Gunners dream, Wish you were here.
15/L
Nagyon szeretem, régen rendszeresen az Echoes-ra aludtam el :D Kedvenc számot ha meglőnek se tudnék mondani, mikor melyik van rám nagy hatással. Az utolsó négy albumról csak 1-2 számot ismerek, de a többit szinte mind szeretem.
Amúgy igen, nyomasztó tud lenni. A The Wall-on csomót sírtam, főleg a filmen.
17L
Imádom a régebbi albumaikat. Kedvencem többek között a Saucerful of Secrets, a Set the Controls for the Hearth of the Sun, a Sorrow, illetve a Hey You is.
Rám némelyik számuk igen durván tud hatni, ha adottak a körülmények. Egyszerűen úgy tudnám megfogalmazni, hogy kiesek a világból.
20/F
Ilyen fiatalon Pink Floydot hallgattok? ÉS felém mér nincs normális fiatal?
Egyébként én nem ismerem annyira, de el akarok merülni a világában, csak még egy picit idegen.
Uriah Heepster vagyok:)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!