Nektek ezek közül mi a sorrend?
Queen
Pink Floyd
Led Zeppelin
AC/DC
A Queen az első, de csak azért, mert annyira nem kedvelem a pszichedelikus zenét, viszont mindenképp az AC/DC lenne a negyedik.
Led Zeppelin
Pink Floyd
Queen
AC/DC
AC/DC
Pink Floyd
Led Zeppelin
Queen
The who, Dire straits, Genesis, The kinks, Cream, Creedence clearwater revival, Animals, The four tops, Mike Oldfield, Simon & Garfunkel, Hall & Oats
Pink Floyd
ACDC
Queen
Led Zeppelin
De szeretem még: Scorpions, Dire Staits, Jimi Hendrix, The Doors, The Clash, Beatles, Rolling Stones
Queen nagyon magasan a többi fölött, ha egy lakatlan szigetre egy tárgyat vihetnék magammal, az a Queen diszkográfia lenne:D
Mostanában a Pink Floydot is egyre magasabbra értékelem, őrületes gitárszólóik vannak, a High Hopes végén pl.
Led Zeppelint elismerem, hogy jó banda volt, de nem szeretem túlzottan, egy-két számukat hallgatom.
AC/DC-t abszolút nem szeretem, nekem túl monoton, nincs meg bennük az a sokszínűség, mint pl. a Queenben.
Amit még imádok az Ritchie Blackmore munkássága a Deep Purple-ben és a Rainbowban.
Led Zeppelin
AC/DC
Queen
Pink Floyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!