Szerintetek gáz/ciki 13 évesen Violetta koncertre menni?
Figyelt kérdés
Igazából hülyeségnek tartom hogy 8-10 éves kislányok mennek el rá többségben, mert szerintem nem nekik szól, és nem igazán értem minek nézik egyáltalán. De mindegy is.
És légyszi durva és sértő dolgokat ne írjatok!
2015. jún. 17. 12:33
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
Egyébként mindenképp ott leszek a koncerten, csak meg akartam kérdezni hogy megnyugodjak velem egykorúak vagy idősebbek is mennek rá. De megnyugodtam:)
2015. jún. 19. 20:08
12/15 anonim válasza:
Ha szereted, akkor nem az. ÉS teljes mértékbe igazad van, ez eredetileg nem 8 éveseknek íródott, sőt. Én is 13 leszek, de engem nem engednek el.:)
13/15 anonim válasza:
szerintem egyaltalan nem ciki mert en 15 leszek es imadom violettat ugyhogy ez hujeseg hogy 8 10 eveseknek talaltak ki
14/15 anonim válasza:
uristen itt 13 evesek rágodnak ezen 15 leszek oktoberben es megyek koncertre akkor en mit szoljak... (nem bantas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!