Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyit kellen gyakorolnom...

Mennyit kellen gyakorolnom amajdnem de nem teljesen a 0 ról hog yel tudjam játszani zongorán a hallelujaht?

2015. jún. 14. 15:57
 1/6 anonim válasza:
Hát...ha zeneiskolában gondolkodunk, akkor kb. 3 tanév.
2015. jún. 18. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Az kemény én nem gondoltam volna hogy ennyi idö habár a tutorial video is ég bonyolult am köszönöm a válaszod:)
2015. jún. 19. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez nagyon egyszerű kis darab. :)

Amikor életemben először leültem a zongorához, ennél jóval nehezebb filmzenét* tanultam meg, szóval neked is menni fog, csak elméleti tudás nélkül sokáig fog tartani.

Nekem ez például két hét volt, mire fejből ment „hibátlanul”.

Az a baj, hogy a zongorázáshoz nem elég jó sorrendben lenyomni a billentyűket. Magad szórakoztatására természetesen igen, de ha szépen akarsz zongorázni, nagyon is kell az elmélet.

Én például már egy éve zongorázgattam magamnak, amikor először tanárhoz mentem, és ő mondta, de eleve rosszul ütöm a billentyűket, nem jó a dinamika, nem jó a ritmus, nem jó a pedál, mert ezeket senki sem tanította meg nekem, és a szakember azonnal kiszúrja. Most már egy évet eltöltöttem nála, és sokkkkkkal jobban és könnyebben menne például egy ilyen Hallelujah.

* https://www.youtube.com/watch?v=Fo1FI5E6HuM

2015. jún. 20. 01:10
 4/6 anonim válasza:
#1-es vagyok, igazából tényleg nem vészes, szerintem is könnyű darab, én 1 éve zongorázom, és már ezt is simán letudnám játszani, és hogyha te is szorgalmas vagy, akkor te is! :) :) :)
2015. jún. 22. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben mindent meg is teszek hogy kol zonorázzak szoval a szorgalommal nincs gond:)És köszönöm a biztatásokat igy könnyebb dolgom van.
2015. jún. 23. 20:08
 6/6 anonim válasza:
Nenni fog!! csak ha nem megy elsőre akkor ne add fel:)
2015. nov. 8. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!