Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A One Direction dolgozik most...

A One Direction dolgozik most új albumon?

Figyelt kérdés

2015. jún. 11. 23:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Igen, mert te mindent értettél fiatalabb korodban, és egyáltalán nem hallgatsz más nyelvű számokat, csak amit teljesen megértesz. Hogyne. Megsúgom minden számnak a magyar fordítása fent van a youtubon, tehát azokat értheti. Nem állítom, hogy a kérdező 11-12 éves akiktől nem elvárás, hogy folyékonyan beszéljenek angolul, de nem zárnám ki a lehetőséget.
2015. jún. 15. 18:53
 12/35 A kérdező kommentje:
Oké akkor!! Köszönöm annak a nem túl sok értelmes, intelligens embernek, aki hajlandó volt normális választ adni a szerintem nem sértő, normális kérdésemre. Bár, még mindig nem értem mi a baj a kategóriával. Nem találtam meg a neten, hogy írnak-e most épp új számokat, ezért gondoltam felteszem itt ezt a kérdést.(Mivel erre való az oldal.(Benne van a nevében is.)) Akárhányszor kérdezek itt valamit, mindig rájövök, nem kellett volna, mert sajnos olyan sok sekélyes, értelmetlen ember van, aki máshol nem tud beszólogatni senkinek, hogy inkább vadidegenekkel teszi ezt meg. Kérdezem én: "HA NEM TUDSZ JÓT MONDANI, MIÉRT SZÓLALSZ EGYÁLTALÁN MEG?" Nem a véleményekre vagyunk itt kíváncsiak, hanem tényekre. Ha valaki nem ezért írt ki ide akármit is, inkább kérdezze meg a barátnőjét. Ő majd elmondja a véleményét a dolgokról. Köszönöm!
2015. jún. 17. 17:38
 13/35 anonim ***** válasza:
14%
jó akkor tények: tehetségtelen felfuttatot szerencsétlenek
2015. jún. 17. 23:34
 14/35 A kérdező kommentje:
Sajnálatosan közlöm, hogy erre egyáltalán nem voltam kíváncsi. A kérdést olvastad?
2015. jún. 18. 08:56
 15/35 anonim ***** válasza:
Gondoltam azért érdekel...ha már az ember 'rajong' valamiért, az érdemelje is ki.
2015. jún. 18. 23:31
 16/35 A kérdező kommentje:
Szerintem kiérdemeltek, de ha nem is, szeretem őket és a zenéjüket. Ez a lényeg.
2015. jún. 19. 00:12
 17/35 anonim ***** válasza:
11%
Hát kiérdemelni nem érdemelték ki, mert tehetségtelen sz*rok, akiknek megírják a kész dalokat..az meg már egyéni szoc.probléma, hogy szereted-e vagy nem. Attól még a sz*r sz*r marad. ;)
2015. jún. 20. 14:27
 18/35 A kérdező kommentje:
Amúgy még mindig ti vagytok a gázak, mert pontosan lesz*r*m a véleményeteket. Az hogy te soha nem éred el azt amit ők, attól még nem rájuk kell haragudni. Remélem attól jól érzed magad, hogy, úgy gondolod, ezzel valakinek a lelkébe tiporsz. Annyira sok roh*dék van. Miért kell közéjük tartozni?
2015. jún. 21. 16:51
 19/35 anonim ***** válasza:

ha leszarnád a véleményünket, akkor most nem hisztiznél amúgy vérben forgó szemekkel, hogy "jaj valaki rosszat mert mondani a kedvenc fiúkáimra..." :D

amúgy meg igen, úgy bánom, hogy nem érhetem el azt, amit ők.

az a zayn is biztos úgy örült annak, hogy olykor beteges, habzó szájú rajongók veszik körül, hogy inkább otthagyta a p_csába az egészet...:D

irígylésre méltó.

te nem vagy még abban az életkorban, hogy megértsd az élet lényegét, plusz azt sem tudod, hogy közelebbről megnézve ezek hogyan élnek...jó, hogy azt mondod, hogy ezek mennyit elértek, közbe l_faszt nem értek el...

egy ember akkor ér el valamit, ha boldog és elégedett az életével. ezt meg lehet csinálni sokkal könnyebben is, átlag emberként. én boldog vagyok, ők nem, mert a belüket kihajtják a drága rajongók kedvéért...és egy percre nincs idejük arra, hogy elgondolkozzanak azon, mikor lehetnek boldogok...tehát mondhatjuk, hogy én igenis többet elértem már, mint ők, és nem kellett nekem millió rajongó meg sok pénz...:)

helyette van időm itt osztani az észt, és röhögni azokon, akiknek ez nem tetszik, mert megtehetem :)

szóval csak mondd nyugodtan az ellenkezőjét, nekem nem lesz rosszabb....

2015. jún. 21. 17:36
 20/35 anonim ***** válasza:

Na basszus, látom 10 válasz érkezett a kérdésre, azt hittem idegyűltek a rajongók, hogy megvitassák az új album körüli eseményeket, erre meg csak az utálkozók pampognak itt...

Mivel napi szinten követem az eseményeket a fiúk körül, ezért tudok válaszolni a kérdésre. Igen, kb. 2 hete kezdődött a turné második fele, de előtte 2 hónapig szüneten voltak, akkor koncentráltak leginkább az új dalok írására, főleg Liamtől, Louistól és Nialltől kaptunk erről updateket Instagramon és Twitteren. Az új album valószínűleg novemberben jelenik meg, mivel az eddigi albumok is mind abban a hónapban kerültek piacra. :)

2015. jún. 21. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!